Императорът Неделко

18938
Императорът Неделко
Снимка: pixabay

Неделко е медиен император.

Вози се на черен мерцедес с шофьор. Хапва добре в отбрани ресторанти.

Бори се с олигархията, което за него означава Иво Прокопиев, Цветан Василев и всички неудобни на Борисов, Цацаров и Пеевски.

Организира тенистурнир, който е спечелен от премиера Борисов, виден тенисист.

Неделко издава пенсионерски вестник и е собственик на най-удивителния сайт в българския интернет, наричан „жълто-кафяв”, „кафяво оръдие” и прочие нарицателни.

Сайтът му пише как Слави Трифонов употребява сексуално малки циганчета. Слави Трифонов в отговор пуска из София плакати за Деня на влюбените, с розови сърца и надпис „Недялка, обичам те”.

Бащата на Неделко, поетът Недялко Йорданов, излиза неколкократно в негова защита, да го пази от посегателствата на Слави Трифонов и др. елементи от възмутената общественост.

А обществеността се възмути особено, когато Неделко пусна порноснимки с предизборна цел, да удари десния кандидат-кмет, който отнема от гласовете на Фандъчката, ваклата кметица на София.

Ако Неделко ги беше прикрил на някои места снимките, нямаше да стане скандал. Но той само леко беше омекотил изображението и си събра доста трафик от любопитни. След няколко дни се уплаши и махна снимките от сайта. После заплаши кандидат-кмета да се оттегли, защото имал още снимки и тях щял да пусне.

Неделковият сайт е любим на властта, която часове, след като излязоха голите снимки побърза да се разграничи. Премиерът коментира неделковия сайт, сякаш БТА, БНТ или бТВ са съобщили нещо важно. Неделковият сайт получаваше ексклузивна информация от прокуратурата. За това свидетелства и самият главен прокурор Цацаров, който за годишнината на сайта изпрати поздравително писмо, в което се казва: "Убеден съм, че нарастващата ви популярност се дължи на труда, професионализма и ентусиазма на целия екип". Шефката на парламента (тогава) Цецка Цачева уважи лично с присъствието си юбилея на Неделковия сайт. Поздрави сърдечно Неделко и са разцелува с главния му редактор.

Императорът Неделко надскача ограниченията на медиите и влиза в политиката – органазира протести и контрапротести в защита на кандидата за главен прокурор Гешев. На тях тинейджъри държат плакат, който призовава Костов да влезе в затвора, а тинейджърки държат плакат „Соросоидите – вън”. И цигани държат плакат в защита на Гешев, на който пише „Гешев е расист”. На въпрос знаят ли какво пише на плаката, се оказва, че не разбират. Някой си прави шеги с Неделко.

 

Автор: Иван Бакалов, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...