Отново за контрацепцията (Репортаж от 14 февруари)

4099
Отново за контрацепцията (Репортаж от 14 февруари)
Снимка: стопкадър

Репортер: Здравейте, здравейте, драги зрители, вие отново сте с телевизия “Алма Клатер”. На 14 февруари, Деня на виното и любовта, вашият репортер се намира в курорта Банско, където хиляди млади и стари студенти са в плен на пиянството и безразборните контакти.

Тук в курорта има един ВИП турист, който обаче е инкогнито - това е вицепремиерът по икономическата и демографската политика. Ще направим социален експеримент, нека попитаме някой студент познава ли вицепремиера, който на всичкото отгоре е жена. Тя не крие лицето си, но дали ще я познае някой?

Задаваме този въпрос на първия срещнат развейпрах, който харчи парите на майка си и баща си, преструвайки се на студент.

Здравейте, г-н чукундур, който се прави на студент, познавате ли жената до мен, тя е вицепремиер по икономическата и демографската политика.

Студент: Аз по принцип уча за ортопед и примерно мога да ти счупя носа много лесно, обаче да ме убиеш - тая не я знам коя е. Валери Симеонов го знам, но тая не я знам, ако ще, да бях трезвен като стръкче рукола!

Репортер: Очевидно нашият герой не може да се похвали с голямо постоянство във въздържанието, но явно този бъдещ ударник на българската ортопедия също така не е докрай наясно със състава на актуалния Министерски съвет. Той вече си тръгна - без да каже довиждане и без да разбере пред коя министърка се беше изправил лице в лице. Да попитаме сега друг турист, по-старша възраст, дали познава министърката.

Здравейте, господине, познавате ли тази жена?

Стар студент: Аз по принцип уча политология от десет години, но не напредвам много бързо, защото имам доста ангажименти. Баща ми е кмет на село Телково - направихме с евросредства олимпийски стадион, в селото ще организираме параолимпиада за хора с ТЕЛК. А тази жена не я познавам, студентка ли е? Като мене - старша възраст!

Министърка: Аз съм вицепремиер по икономическата и демографската политика!

Стар студент: Сериозно! А пък аз съм Джордж Клуни, последният ми развод струваше 300 млн. долара! Ай те водя на лифта, да разклатим кабинката! Джугара-джагара...

Репортер: Драги зрители, свидетели сме на една вулгарна тирада, която в момента надвиквам, защото не мога да допусна на вълните на лайф-стайл телевизия “Алма Клатер” да се излъчват такива пошли послания. Слава Богу, този превтасал студент се изтъркаля по склона, а ние продължаваме нашия социален експеримент… Впрочем забравихме да попитаме министърката какво конкретно дири тука.

Госпожо министър, кой вятър ви довя и каква работа имате тук?

Министърка: Ами, знаете ли, тези шумни празници аз ги анализирам от гледна точка на контрацепцията за много млади хора на едно място. Като вице по демографията, за мен е недопустимо толкова възможности за положителен прираст да се пропиляват с контрацепция и то на млади хора!

Репортер: Разбирам. Не е лесна и вашта…

Министърка: Ако беше лесна, досега да сме се размножили като виетнамци!... Но аз искам да представя на вашите зрители нашата стратегия за…

Маркс Енгелсу думаше

Енгелс четеше писмо от Маркс: “Лошо е революционерът да брои стотинки - Ето аз например съм паднал от Марс, Нямам капитал за д...

Репортер: Боя се, че няма да се запознаем с гениалната ви стратегия, защото виждам до нас да спира един джип, а от него слиза...

Валери Симеонов: Марияно, стига си миткала ма, прибирай се в Министерския съвет! Пу, че врява тука... Айде, Марияно!

Репортер: Драги зрители, това беше краят на нашия репортаж. Министърката я натовариха на джипа и си я отнесоха, а тук в Банско така и никой не разбра какъв висок гост е уважил Зимната столица на греха и падението.

 

Автор: Evil Dick, ПРАС-ПРЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как ни приеха в Шенген
Как ни приеха в Шенген

Съвсем закономерно, точно на първи април България влезе в Шенген. Засега само по въздух и море, но все отнякъде трябва да започне влизането. След...