CACAO BEACH CLUB дава старт на летния сезон на 8 и 9 юни

1538
CACAO BEACH CLUB дава старт на летния сезон на 8 и 9 юни
Снимка: KeyCom

Най-посещаваният клуб на българското черноморие – CACAO BEACH CLUB, отваря врати за сезон 2018! Две мащабни партита ще поставят началото на лятото в един уикенд. Клубът предлага разнообразие от стилове в откриващия уикенд, като в петък (8 юни) на плажа ще звучи техно, а на 9 юни- хаус! Артистите, които първи ще застанат зад пулта тази година са ANNA, Chus&Ceballos, Citizen Kain, Kaiser Souzai, Diass, Deso и Pacho&Pepo. 

Първата вечер (8 юни) ще танцуваме под звуците на четирима артисти. Един от тях е успешният български диджеи и резидент на YALTA CLUB – DIASS. Артистично иновативен, той е фен на грууви ритмите и главозамайващите вокали, които задължително включва в сетовете си и които със сигурност ще допринесат за атмосферата на вечерта. След него ще видим и ANNA, която направи едно от най-добрите партита през сезон 2017 и която се издигна в класациите със съблазнителната си, но и силна техно музика. В откриващата вечер ще чуем и талантливия французин Citizen Kain. Собственикът на лейбъла Neverending е включил в програмата си за лятото две, ексклузивни партита в България, като и двете ще бъдат в CACAO BEACH CLUB. Не на последно място, програмата за 8 юни включва и Kaiser Souzai, с истинско име Markus Binapfl. Това е и първото гостуване на артиста у нас, който създаде хитовото парче Girl и продължава да показва водеща роля в прогресив хаус музиката.

Втората нощ на плажа (9 юни) ще представи още една добра селекция от диджеи. Българското участие ще бъде в лицето на някои от най-добре познатите ни диджеи в Източна Европа - Deso, Pacho&Pepo. И тримата са с над 20 годишна кариера и многобройни запомнящи се участия в CACAO BEACH CLUB, както и в други престижни клубове в България и Европа.

Chus&Ceballos са хедлайнерите на съботната вечер, които всички фенове чакат с нетърпение. Испанците, сформирали дуото през 2000 година, безспорно са най-солидната и професионална двойка диджеи и продуценти. Талантливите момчета са основатели на Stereo Productions и създатели на ъндърграунд движението, познато като Iberican Sound. Приветствани от хиляди за отличните им продукции, включително и ремиксите им за световноизвестни изпълнители като Madonna, показват изключителна гъвкавост, която им дава възможност да се изявяват в легендарни клубове като Pacha (Ню Йорк), Space (Маями), Stereo (Монтреал), Ageha (Токио) и много други.

Промоционални билети за откриващия уикенд на CACAO BEACH CLUB може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от за 15 лв./вечер или може да закупите билет за двете вечери на промоционална цена от 24 лв.

Повече информация за програмата на CACAO BEACH CLUB може да откриете на официалната страница във Facebook, както и на cacaobeach.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Емил Марков и Керана – неочакван тандем в театралната комедия "Всяка първа сряда"

Постановки с Никол Шерцингер и Сара Джесика Паркър номинирани за наградите "Лорънс Оливие"

Народният театър гостува в пет града и приема извънстолични спектакли

НДК отбелязва 90 години от рождението на Крикор Азарян

Премиера на детския мюзикъл "Славеят" в "Европейски музикален фестивал"

Невиждана опашка се изви пред касата на Народен театър "Иван Вазов" (ВИДЕО)

Софийският театрален салон 2024 г. стартира с богата програма: Вижте акцентите

Lord of the Dance обявиха трета дата в София след два разпродадени спектакъла

Райна Кабаиванска с огромно признание в Рим

Любими български стихове отново оживяват на сцена: Поетите обявиха лятното си турне

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена