Най-горещите танцьори в света Chippendales подлудяват родните дами

8386
Най-горещите танцьори в света Chippendales подлудяват родните дами
Снимка: Moko Solution

След миналогодишния успех на шоуто на най-известната група за мъжки стриптийз в света Chippendales у нас, възпламеняващите танцьори се завръщат в България тази пролет с още по-атрактивно представление.

Този път легендарните стриптийзьори превземат не един, а цели два български града със световното си турне “Best Night Ever”. Първата им спирка у нас е Пловдив, където страстите ще се разгорещят на 18 март в Палата 7 на Международния Пловдивски панаир. Само ден по-късно, на 19 март, спектакълът с едни от най-добре изглеждащите мъже в света ще взриви зала EFE на хотел Маринела в София. Билетите вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

Масово свалят плакатите на Chippendales от софийските улици

Фенки масово свалят от софийските улици плакатите за първата визита у нас на най-горещите мъже Chippendales, които ще взривят зала EFE ...

Chippendales удържаха на обещанието, което дадоха на дамите у нас по време на зашеметяващия им спеткакъл миналата година, и се завръщат отново с още по-въздействащо шоу. Експлозия от страстни танци, ефектна хореография, уникални костюми и незабравимо присъствие на сцената – всичко това ще накара българките да захвърлят задръжките и да си подарят истинско двучасово удоволствие.

Легендарните стриптийзьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата подобна изцяло мъжка трупа. Идеята за танцовото шоу хрумва на Пол Снайдър. Много бързо Chippendales успяват да се превърнат в поп-културен феномен, откривайки собствен клуб в Ню Йорк и започвайки да обикалят целия свят.

Към днешна дата танцьорите от Chippendales са абсолютни легенди в забавлението за жени, като ежегодно привличат на своите събития над 2 млн. зрители. Неслучайно четири поредни години печелят отличието за “Най-добрия мъжки стриптийз спектакъл в света”. С впечатляваща физика и нова, още по-гореща хореография боговете на дансинга са готови отново да откраднат сърцата на родните дами.

Наско Месечков ще става певец (СНИМКИ+ВИДЕО)

Танцьорът и хореограф Атанас Месечков изненада всички любители на танца с грандиозен танцов спектакъл, носещ загадъчното име „Илю...

Шоуто на Chippendales “Best Night Ever” е на 18 март (събота) в Палата 7 на Международния Пловдивски панаир с начален час 20:00. Ден по-късно е спектакълът на атрактивните танцьори в София – 19 март (неделя), зала EFE на хотел Маринела, начало – 20:00 ч.

Билети и за двете дати на вълнуващото представление вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Цени на билетите: от 50 лв. до 70 лв. за Пловдив и от 60 лв. до 80 лв. за София.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

Наградите "Златен кукерикон" 2024 ще са с тема "Кой не знае?"

Връчиха наградите ИКАР 2024: Вижте големите победители (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Изкуството е мир: Вижте посланието на Юн Фосе за Международния ден на театъра

Отбелязваме 100 години от рождението на големия български актьор Георги Попов

Master The Failure Vol. 1: Истории за провала и научените уроци по "трудния" начин

Калина Вълчева е носителят на наградата за куклен театър "СИВИНА"

"Сфумато" стартира собствена подкаст поредица

Връчват наградите СИВИНA в Деня на кукления театър

Артистичният директор на Театър "Оберхаузен" Катрин Медлер поставя спектакъл в Народния театър

Поредицата "Опера в киното" идва в България (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена