Стенд-ъп Комиците от „НЕМА К`ВО” представят най-доброто от "Фактуално 2"

666
Стенд-ъп Комиците от „НЕМА К`ВО” представят най-доброто от "Фактуално 2"

Освен, че според синоптиците на 17 юни ще бъде топло, момчетата от стенд-ъп групата „Нема к`во” вдигат летвата още повече, обещавайки едно горещо шоу! Калин, Венсан и Жорони са подготвили и ще обединят в едно 80-минутно шоу най-доброто от поредицата представления, част от „Фактуално 2”.

„През последната година работихме здраво, а гости ни бяха едни от най-обичаните българи – Устата, 100 Кила, Любо Дилов-син, Ненчо Балабанов, Александър Сано, Гери Турийска. С тяхна помощ направихме поредицата „Фактуално 2” емблематична, дръзка и интригуваща. Вярваме, че за да успее един проект, хората, които стоят зад него, трябва да са безстрашни и да преследват мечтите си”, споделят момчетата.

„Нема к'во“ спасяват чувството ни за хумор в „ОЦЕЛЯВАНЕ“

Има ли хора, които все още не са изгубили способността си да се усмихват на сивото ежедневие? Това ще проверят стенд ъп комиците от &bd...

Подгответе се за много смях на 17 юни в „Студио 5”. Вратите отварят час преди шоуто, а именно – в 21:30 ч. Вход – 10 лв.

Макар че са направили компилация от най-добрите си моменти на сцена, Калин, Венсан и Жорони не можаха и този път да изневерят на себе си и са подготвили и изцяло нови текстове, които ще чуете само тогава. Типично за стенд-ъп бандата е, че всяко тяхно шоу е уникално – създадено специално по конкретна тема. Именно това, както и наборът от звездни гости, са част от нещата, които всеки път привличат все повече и повече верни фенове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com