Телевизионните любимци “БЛАГУНИТЕ” за първи път на живо

2792
Телевизионните любимци “БЛАГУНИТЕ” за първи път на живо

Симпатичните герои от първият български куклен сериал “БЛАГУНИТЕ”, които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха “Лека нощ” на децата от телевизионният екран, ще оживеят на театрална сцена в спектакъла “Още един прекрасен ден”. Малките зрители и техните родители ще се срещнат за първи път с БЛАГУНИТЕ на живо на 25 и 26 февруари от 11.00 ч. в салона на театър “Театро” (ул.”Върбица” №12 - бивш Модерен театър).

Билетите за представлението се пускат в продажба от днес – 1-ви февруари на цена от 12 до 18 лв, а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място. Билетите могат да се закупят от системата на Eventim.bg, от касата на “Театро” (ул.”Върбица” №12), от Билетен център в НДК, бензиностанции OMV, Orange, The Mall и в мрежата на Eventim в цялата страна.

50-то юбилейно представление на "Вълните" събира театралните звезди на 3 февруари в Народния театър

Истинско съзвездие от актьори - Мария Каварджикова, Рени Врангова, Снежина Петрова, Юлиан Вергов, Ивайло Герасков, ще събере на 3 февру...

След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“ и големият брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър “Вилекула”, реши да създаде детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата на БЛАГУНИТЕ на живо - “Още един прекрасен ден” е на 25 и 26 февруари в “Театро”, а следващите дати на представлението са на 4, 5, 11, 12 и 18 март.

В “Още един прекрасен ден” децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и поучителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите. „Още един прекрасен ден“ ще разкрие поредният забавен ден с БЛАГУНИТЕ, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци. 

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Алeксандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СЦЕНА:

“ПоетиТе” тръгват на лятно турне през юли

Устата нападна Народния театър: Кой позволи на Джон Малкович да се гаври с българите?

Стефания Колева и Деян Ангелов представят новия стендъп театър "Без гаранция"

Световноизвестният режисьор Деклан Донелан поставя "Медея" в Народния театър

Калин Сърменов с невиждана почит към българските театрали (СНИМКИ)

Обновеният Театър Азарян представя първа премиера

Джон Малкович проведе кастинг с трупата на Народен театър "Иван Вазов"

Спектакълът "Анна - непоправимата" за Анна Политковская с нови две дати

Миланската опера "Ла Скала" с нов директор

Актьорът Любен Кънев с дебют на West End в Лондон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com