Уникалният 3D концерт VIVALDIANNO с нова дата през март

2440
 Уникалният 3D концерт VIVALDIANNO с нова дата през март

Грандиозният и единствен по рода си 3D концерт със световноизвестни музиканти VIVALDIANNO ще се проведе на 19 март, вместо на 9 декември, както първоначално бе обявено. Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на две от основните звезди в спектакъла. Виртуозите обещават да се реваншират на родните меломани с още по-впечатляващо шоу, страхотни светлинни ефекти и много музикални изненади.

Закупените билети за VIVALDIANNO с дата 9 декември 2016 г. важат за новата дата 19 март без презаверка. Тези, които желаят да върнат билета си могат да го направят в срок до 15 януари, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни.

Необикновената история на Вивалди в единствения в света 3D концерт идва у нас

Световноизвестните виртуозни музиканти ще взривят родната публика с уникалното 3D шоу VIVALDIANNO в най-голямата зала Арена Армеец. Сле...

VIVALDIANNO ще запознае българската публика с необикновената съдба на гениалния италиански композитор Антонио Вивалди по нов и вълнуващ начин чрез умело вплитане на класическа музика с модерни елементи, а визуалните 3D ефекти и светлинното шоу допринасят за цялостното разтърсващо усещане. Концертът, който предизвика огромен интерес у нас още с обявяването си, събира на една сцена интернационалната сензация Тина Гуо, виртуозният цигулар Ярослав Свечени, талантливият композитор Майкъл Дворжак и още много звези.

Спиращото дъха шоу VIVALDIANNO ще се проведе в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор на грандиозния концерт е Moko Solution. Актуална информация за шоуто може да намерите на официалната страница на събитието: Vivaldianno - първият 3D концерт в България - Официално събитие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена