Мтел с ниски цени на разговори в Македония и Сърбия

14341
Мтел с ниски цени на разговори в Македония и Сърбия
Снимка: Мтел

С Mtel Europe&Balkan, само срещу 1,99 лева на ден, клиентите на телекома могат да се възползват от 100 минути, 100 smsа и 200 MB на ден с двете държави и без да са налице изисквания за намаляване на цените.

Още през май, преди темата за регулацията на роуминга на страните от Западните Балкани да стане актуална, Мтел се погрижи клиентите да ползват при изключително достъпни ценови условия роуминг услуги, като намали цената на тарифата Mtel Europe&Balkan. С нея, само срещу 1,99 лева на ден, потребителите разполагат със 100 минути за разговори, 100 sms-а и 200 MB мобилен трафик в препоръчителни мрежи в Македония и Сърбия.

Роуминг тарифата Mtel Europe&Balkan е специално създадена, за да посрещне необходимостта на потребителите да разполагат с достъпна роуминг услуга. През последните години броят на българите, пътуващи извън граница, расте, като това се наблюдава с пълна сила по време на празниците.

Клиентите на Мтел могат по всяко време да заявят Mtel Europe&Balkan на 1758 или да преминат към регулираната тарифа в роуминг, като това става с изпращане на безплатен sms на 1773.

Едни от най-ползваните на тарифни планове на телекома – Мтел без граници XL, 2XL и 3XL – също включват допълнителни безплатни минути, sms-и и мегабайти в ЕС, Македония, Сърбия и Турция. Най-големият от тях – Мтел без граници 3XL – предлага 1000 минути, sms-и и MB мобилен трафик в роуминг.

За Мтел: Мтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България. Телекомът предоставя своите услуги на над 4,1 милиона клиенти. През 2016 година Мтел отчита приходи от 412 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 125,6 милиона евро. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 3,5 милиарда лева за последните 20 години. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия. С придобиването на blizoo Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. В началото на 2017 година телекомът навлезе и на пазара на съдържание като стартира собствени спортни ТВ канали – Mtel Sport 1 и 2. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.

Компанията е част от Telekom Austria Group (TAG) – водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), България (Мтел), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (Si.mobil), Сърбия (Vip mobile), Македония (one.Vip) и Лихтенщайн (Telecom Liechtenstein). Приходите на Telekom Austria Group за 2016 година са 4,21 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,35 милиарда евро. Портфолиото на TAG включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третата най-голяма телекомуникационна група компании в света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel

Новата Motorola Edge 50 Pro идва в комплект с домашна камера за видеонаблюдение Aqara Camera E1 онлайн или в магазините на А1

Кой е най-важният аспект при избора на смартфон

Проф. Силвия Илиева е сред Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България

Приложение за хранителни режими и „говореща“ количка спечелиха наградите на Yettel на TUES Fest 2024

Истински флагман: Представяне на Honor Magic6 Pro

Yettel предлага супертънките HUAWEI nova 12s и nova 12 SE в комплект с FreeBuds SE 2

Изкуственият интелект на война: Експерименталният проект на САЩ със смесени резултати в Украйна

За първи път в Европа А1 демонстрира на живо непрекъсваеми 5G и роуминг услуги на границата с Гърция

Академия за дигитални умения помага на учителите да внедряват изкуствения интелект в учебния процес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Технологии