200 души танцуваха със зумба гуруто Херман Мело

13321
200 души танцуваха със зумба гуруто Херман Мело

Повече от 200 инструктори по зумба се събраха в Playground в столичния Парадайз център, за да вземат урок от Херман Мело – специалист по зумба от световна величина. Господин Мело представи парти клас под звуците на специално написана музика за Зумбатомик. Атрактивният микс от стилове привлече вниманието на много от посетителите в най-новия софийски мол и те се присъединиха към тренировката. Херман Мело е у нас по покана на „Денс Академи“ с които работи за обучението на родни инструктори.

Херман остана очарован от обстановката в Playground, от дизайна и от концепцията на едно място да бъдат събрани забавления, игри, бар и музикална сцена. Това е второто му посещение в България. Световноизвестният зумба гуру е роден в Колумбия, а в момента живее във Франция. Със своята харизма и положителна енергия той очарова българските инструктори, които цели 60 минути тренираха и събираха идеи под неговото ръководство.

Да си купиш гражданство

Парите правят човека щастлив, особено пък ако с тях той може да си купи гражданство в някоя от страните-членки на ЕС - мечта на мнозин...

„В България все повече хора проявават интерес да бъдат зумба-инструктори и имат желание да се развият“, каза Херман Мело и сподели, че през септември пак ще дойде у нас и няма да пропусне отново да посети Playground в Парадайз Център.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com