Актрисата Петя Александрова се снима с Пинк

41629
Актрисата Петя Александрова се снима с Пинк

Актрисата Петя Александрова, която публиката познава от тв екрана с ролите си в едни от най-рейтинговите сериали, беше забелязана на благотворително парти с Пинк.

Пинк както винаги е била очарователна, но коментарите след събитието са били, че до нея е имало още една впечатляваща дама, а именно нашата Петя. Тя бързо изкачва стълбицата към успеха в Лос Анджелис .

Пинк се бие като "питбул"

Пинк, която се помири с Кари Харт през 2009-та след шумна и публична раздяла, разкри, че техните избухливи и крайно раздразнителни кавг...

Гледали сме в комедийни предавания и реклами. Тя беше медицинска сестра на Димитър Рачков в "Пълна лудница". Пак там изигра снежанта, за кояето Рачков и Зуека провеждат тежък дуел. Партнира си с Валентин Танев, изиграва жена - бомба.

По-късно играе жената на Краси Радков в култовото му превъплъщение - Гацо Бацов. Ролите на българска земя явно не й се струват достатъчни и амбициите я отвеждат в далечен Лос Анджелис, където повече от година учи актьорско майсторство в школата, дала на шоубизнеса имена като Merilin Monroe, Marlon Brando, James Dean, Angelina Jolie.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com