Ал Бано: Путин е най-силният, мирът е в неговите ръце

7753
Ал Бано: Путин е най-силният, мирът е в неговите ръце
Снимка: Getty Images

Италианският певец Ал Бано призова всички правителства да седнат и да начертаят пътя, който води към мира. Този призив той направи в интервю за италиански вестник, в което говори за ужаса на войната в Украйна и за силата, която Путин притежава.

"Трябва да сложим край на тази война. Не може да спим спокойно, знаейки, че там стрелят и че децата не могат да бъдат сигурни, да имат свой дом и да растат нормално, защото бомба може да падне всеки момент. Путин е най-силният. Силата да има мир или да няма е в неговите ръце. Бих искал Путин отново да стане човека, когото познавах - човек, който беше най-западният от руснаците, истински любител на западната култура", споделя Ал Бано в специално интервю за "La Repubblica".

Той призовава още премиерът на Италия Джорджа Мелони да намери дипломатическо решение: "Единственото решение е всички правителства да седнат, за да начертаят пътя, който води към мира. Ако помогнем на онези, които хвърлят бомби, тази война никога няма да свърши", коментира той.

След 60 години: Ал Бано прекратява кариерата си, отдава се на пътешествия

Легендарния италиански певец Ал Бано заяви, че прекратява кариерата си в края на 2018-та година. На 31 декември на 2018-та се навършват...

Снимка: Getty Images

В същото интервю италианската легенда коментира и личния си живот, както и развода с дългогодишната си половинка в живота и в музиката Ромина Пауър: "В моето семейство думата развод никога не е съществувала. Аз бях първият, който се разведе, защото трябваше да приема нуждите на бившата си съпруга. Тя направи своя избор. Никога не бих разделил семейство си, но уважих всички решения на Ромина, включително и това нашият дует да се разпадне."

Ал Бано казва, че винаги, когато публиката иска с Ромина да пеят заедно, той го прави с удоволствие, тъй като двамата са в много добри отношения: "Радваме се на отлични отношения - професионални и човешки, тъй като тя е майка на четирите ми деца". Що се отнася до жената, която сега е до него - Лоредана Лечисо, за която се носят слухове, че е сложила край на връзката им, певецът казва: "Тя е мой партньор, живея с нея, тя ме дари с още две деца. Вестниците трябва да спрат да правят сензации от глупости. С Лоредана сме заедно от 2001 г., живеем под един покрив, създадохме семейство заедно. Стига с тези баровски клюки", призова Ал Бано.

ОЩЕ: Роналдо бил голям фен на Ал Бано

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com