Албена Михова отпадна от Dancing Stars

33359
Албена Михова отпадна от Dancing Stars

Истински холивудски екшън се разигра на сцената на Dancing Stars снощи. Танцувалната сага приключи завинаги за Албена Михова и нейния партньор Петьо.

Истинска актьорска битка се разигра във финалната тройка, останала на елиминации. Нели и Наско успяха да прескочат отпадането си след вълшебното изпълнение на танца си от филмовата вечер. Двамата актьори – Албена Михова и Дарин Ангелов се изправиха един срещу друг на финална битка. Неповторимо, по холивудски драматично, финалният дуел завърши фатално за чаровната актриса с 21% срещу 79% за Дарин. „Дойдох да се забавлявам и го направих. Пожелавам на всички успех и искам да имат равен резултат оттук нататък” – с тези думи Албена се сбогува със сцената на Dancing Stars.

Красивата Саня Илиева ще танцува в Dancing Stars

Саня Илиева – красивата актриса и съпруга на Ники Илиев ще се впусне в танците този четвъртък от 20.00 часа по Нова. Тя се вклю...

Албена остана крайно недоволна от оценките си във вторник и изрази открито настроението си. Христо Мутафчиев коментира, че Албена е „голямо мрънкало” и характерът й пречи. За сметка на това е любимка на публиката с безспорния си талант. Той я посъветва да не се занимава със своя характер. Илиана Раева пък, след като й вдигна 6-ица във вторник, снощи хареса нейната откровеност и представянето й на елиминациите.

Хубавата Елена се завръща, но не в Троя, а в най-класното предаване в българския ефир. Повече от 80% от феновете на Dancing Stars във Facebook страницата на шоуто поискаха крехката брюнетка да стъпи отново на дансинга. Другата "Хубава жена" в шоуто - Нана и българският Ричърд Гиър - Миро, се представиха повече от добре, но оценките на журито не бяха от най-хубавите. За тяхно щастие зрителите подкрепиха тяхната двойка и те първи се спасиха от елиминации.

Най-слънчевата усмивка в шоуто - Вензи и прелестната му партньорка Ралица се оказаха с най-висок вот от зрителите, въпреки че оценките на журито ги класираха на предпоследното място след представянето им във вторник. Той представи и новата си песен с Дивна „Въпрос на време”.

Саня Борисова-Илиева пък представи страстно танго от „Бурлеска”, заедно с партньора на Елена – Деан. „Тя танцува като човек, който има минимум няколко години опит в танците”, похвали я Деан.

Албена Михова е българската Дженифър Анистън

Българската Дженифър Анистън – така Павел Владимиров обяви Албена Михова тази сутрин в „Здравей, България”. Най-забав...

Какво предстои да видим в Седмицата на салсата, когато всички участници ще разкършат ханш, ще видим във вторник от 20.00 часа по Нова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com