Арестуваха Шон Бийн

11331
Арестуваха Шон Бийн
Този път това не е роля в някоя хитова лента, а действителност

Актьорът Шон Бийн бе задържан от лондонската полиция по обвинения, че тормозил бившата си съпруга, съобщи известен таблоид.

Звездата от "Игра на тронове" използвал вулгарен език в телефонните си разговори с Джорджина Сътклиф, с която се разведе още през декември 2010 година, съобщи БГНЕС.

Еврейският филмов фестивал в Загреб ще се проведе този месец

Шестото издание на еврейския филмов фестивал в Загреб ще се проведе от 20 до 26 май и ще се фокусира върху толерантността. За шеста по...

Шон бе отведен в полицейското управление в Холбърн, където му бяха взети ДНК проби и отпечатъци, разкри очевидец, пожелал анонимност.

"53-годишният мъж влезе в централното лондонско управление, но по-късно бе освободен под гаранция. Арестувахме го по подозрения в извършване на тормоз", обяви източникът.

Шон Бийн се е женил и развеждал четири пъти. През 1981 г. той се жени за „колежанската си любов“ Дебра Джеймс, но бракът им се проваля и приключва с развод през 1990 г. По време на следването си в Академията среща актрисата Мелани Хил с която сключват брак през месец февруари 1990 г. От този втори брак се раждат две дъщери — Лорна и Моли. През август 1997 г. Бийн се развежда отново.

По време на снимките за поредицата Шарп се запознава с актрисата Абигейл Крутенден, с която сключва брак през 1997 г. От нея също има дъщеря — Иви Наташа. Бийн и Крутенден се развеждат през 2000 г. През 2008 г. Шон Бийн сключва брак за четвърти път, с Джорджина Сътклиф. Раздялата между Бийн и Сътклиф е обявена на 6 август 2010 г.

Снимат продължението на суперпродукцията "300" в Бояна

Продължението на блокбъстъра "300" ще се снима в България идната година. Това е научил "Стандарт" от източник в студиата в Бояна. Имен...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com