БГ Радио връчи четири награди на Графа

18173

Концертът на Лили Иванова в "Арена Армеец" бе обявен за БГ - концерт на 2012 г. Примата посвети наградата си на публиката в Благоевград, където беше церемонията по връчване годишните награди на БГ Радио, предаде БГНЕС.

За първи път церемонията по връчването на годишните награди се проведе извън столицата. Това бе жест към Благоевград, който в деня на славянската писменост и светите братя Кирил и Методий чества празника си. Хиляди се събраха още часове преди церемонията пред сцената на площад "Георги Измирлиев" в центъра на Благоевград.

Лили Иванова засенчи Адел

Милица като Лили Иванова засенчи Милица като Адел – това се случи на сцената на „Като две капки вода” вчера, когато п...

Музикалното събитие на годината се състоя на две сцени, което донякъде обърка публиката. Успоредно с обявяването и връчването на наградите на голямата сцена най-добрите български изпълнители изнесоха концерт. Сред тях бяха БТР, Мария Илиева, Васко Василев, идолът на тийнейджърите Богомил, "Фондацията" и др. От спечелилите призове пяха само Лили Иванова, БТР и Стенли.

За БГ вдъхновител бе определена група "Тангра". Приза получи Стенли, който я посвети и на Чочо Владовски. След като взе приза, Стенли изпя песента "Кукувича прежда". БГ Изпълнители на 2013 са Белослава и Графа, а за група на 2013 бе определена БТР.

Наградата за Албум взе "Дим да ме няма" на Графа, а Ангел и Мойсей бяха определени за дует на 2013. За видео клип N 1 бе определен този на "Секунда" на режисьора Васил Стефанов. БГ Текст на 2013 е на "Секунда" на Любо, Бобо и Графа. Като БГ Дебют на 2013 бе отличена Михаела Филева. БГ песен на годината е "Дим да ме няма" на Графа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com