Бионсе отпразнува рождения си ден на средиземноморски круиз

4399
Бионсе отпразнува рождения си ден на средиземноморски круиз

Може да е една от най-известните жени в света, но когато дойде времето да отпразнува своя 31 рожден ден, Бионсе реши да го направи в тесен семеен кръг. Много тесен!

Вместо да направи голямо и щуро парти, на което да покани всичките си известни приятели, световноизвестната изпълнителка реши да прекара специалния ден с прекрасната си дъщеричка Блу Айви и със съпруга си Джей Зи. Семейството се отдаде на средиземноморски круиз и въобще не изглеждаше да си прекарва зле.

Бионсе посети централата на ООН в Ню Йорк

Певицата Бионсе Ноулс вчера посети централата на ООН в Ню Йорк по случай Световния хуманитарен ден. Изпълнителката на "Cray In Love" с...

42-годишният Джей Зи явно бе дал всичко от себе си, за да направи празника възможно най-специален, и бе украсил лодката с много балони.

Рожденичката бе забелязана да се разхожда напред-назад с чаша бяло вино в ръка и бе облечена в тъмносин джъмпер и подходящи шортички.

Бионсе и Джей Зи се наслаждаваха на своето вечерно питие на палубата на лодката, а двамата изглеждаха по-влюбени и щастливи от всякога, особно в компанията на малката си дъщеричка.

Редактор: Калина Здравкова

Бионсе пее в централата на ООН

Американската R&B певица Бионсе записа в петък вечерта в пленарната зала на ООН видео, което ще бъде използвано, за да се популяр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com