Бионсе сама нарисува билетите за турнето си

5616
Бионсе сама нарисува билетите за турнето си

Една от най-горещите музикални звезди Бионсе демонстрира и таланта си на художник със специална серия поп арт рисунки за безалкохолната напитка Pepsi.

16-кратната носителка на Грами сама е скицирала визии, които ще бъдат използвани в кампанията Live For Now. Тя ще използва картините си и върху билетите за световното си турне “Mrs. Carter Show World Tour”, което започва през април.

Бионсе започва световно турне от Белград

Феновете на Бионсе ще могат да отскочат до северната ни съседка, ако искат да я видят на живо. Певицата тръгва на световно турне, а пър...


Рисунките на Бионсе, които пресъздават стилистиката на изкуството на ацтеките, са направени, докато певицата е прекосявала САЩ със самолет. Музикалната звезда е един от най-големите колекционери на поп арт.

Бионсе е дала разрешение на компанията да използва нейните рисунки по своите опаковки, както и в магазините, в които се продава безалкохолната напитка. Цялостнта визия на картините на певицата е доразвита от модния фотограф Патрик Демаршелие, който е работил за марки като "Луи Вуитон", "Хари Уинстън" и "Шанел".

Първият концерт от предстоящото турне на Бионсе ще бъде в сръбската столица Белград на 15 април.

Булевард на Бермудите вече се казва "Бионсе"

Новото му наименование тръгнало първоначално като шега от екипа на спортния център, пред който е булевардът. Зоната била отцепена зарад...

След Белград, американската поп звезда ще пее в хърватската столица Загреб на 17 април. Европейската част от турнето на певицата включва осем концерта във Великобритания и Ирландия между 29 април и 7 май и ще приключи в Стокхолм, Швеция, на 29 май. След това звездата ще си вземе едномесечна почивка преди да се завърне на сцената на Стейпълс Сентър в Лос Анджелис на 28 юни.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com