Бритни Спиърс проговори за аборта и разкри какво ѝ е казал Джъстин Тимбърлейк

4528
Бритни Спиърс проговори за аборта и разкри какво ѝ е казал Джъстин Тимбърлейк
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс проговори за първи път за аборта, който е направила след връзката си с Джъстин Тимбърлейк преди почти 20 години. В мемоарната си книга "Жената в мен", която трябва да излезе скоро, 41-годишната певица признава, че е забременяла от Тимбърлейк, но е направила аборт, защото той не е бил готов да бъде баща.

"Бременността беше изненада за мен, но не беше трагедия. Много обичах Джъстин и винаги съм си мислела, че един ден ще имаме семейство. Вярно е, че тя (бременността) се случи малко по-рано, отколкото очаквах. Но Джъстин абсолютно не беше щастлив от тази бременност. Той каза, че не сме готови да имаме дете, че сме твърде млади за това", цитира People мемоарите на Спиърс. "Не знам дали това беше правилното решение. Ако решението зависеше изцяло от мен, никога нямаше да направя аборт. Но Джъстин беше пределно ясен, че не иска да бъде баща". Представителите на Тимбърлейк все още не са коментирали това изявление на Бритни Спиърс.

Още: Заснеха Бритни Спиърс в опасна близост с двама мъже едновременно (СНИМКА)

Кой се притеснява от мемоарите на Бритни

По време на връзката си с Колин Фарел, снимка: Getty Images

По-рано беше съобщено, че мемоарите на певицата предизвикват сериозна загриженост у бившите ѝ гаджета Джъстин Тимбърлейк и Колин Фарел: те поискали да им бъде предоставено копие от книгата преди публикуването ѝ, за да могат да разберат какви подробности от отношенията с тях Бритни възнамерява да направи публично достояние. Адвокатите на Тимбърлейк и Фарел заявиха, че ще съдят Бритни Спиърс, ако някои пасажи от книгата не бъдат премахнати преди публикуването. Как в крайна сметка се е разрешила тази ситуация все още не е известно.

Още: Бритни Спиърс вече пише втория том от мемоарите си

Любовният живот на певицата

Припомняме, че Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се срещат в продължение на три години, от 1999 до 2002 г.: по време на връзката Бритни е на 17 години, а Джъстин - на 18. Раздялата на двойката беше шумна и публична: звездите се разделиха уж заради изневяра на Бритни, а тази история Джъстин отрази в нашумелия музикален клип "Cry Me a River". Впоследствие Бритни Спиърс се омъжва за Кевин Федърлайн и има двама сина от него. След развода и поради факта, че Бритни е смятана за психически нестабилна в продължение на много години и е била под грижите на баща си, децата са оставени да живеят с баща си. Сега 18-годишният Шон и 17-годишният Джейдън са в сложни отношения с майка си, тъй като според Федърлайн те са недоволни от начина ѝ на живот. Бившите съпрузи продължават периодично публично да изясняват отношенията си заради децата и да се обвиняват взаимно в недостойно поведение.

С Кевин Федърлайн, снимка: Getty Images

Емоционалното състояние на самата Бритни Спиърс, която вече е разведена и със следващия си съпруг Сам Асгари, също редовно става обект на публични дебати: след като беше освободена от ареста, Бритни Спиърс започна активно да се занимава със социалните мрежи, публикувайки голи снимки и правейки високопарни изявления. Поведението на Бритни - танци с ножове, скандали на публични места, караници със съпруга ѝ и т.н. - предизвиква недоумение у много хора и подозрения, че тя приема забранени вещества, но самата певица моли да я оставят на мира. Що се отнася до Тимбърлейк, той е женен за актрисата Джесика Бийл, с която имат две деца, припомня БГНЕС.

Още: Полиция отиде в дома на Бритни Спиърс заради ВИДЕО с ножове

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Шакира разкри как е успяла да преодолее Пике

Излезе първият трейлър на биографичния сериал за Карл Лагерфелд (ВИДЕО)

Нана се завръща от Америка заради "Съдебен спор"

Дъщерята на Фънки скандализира с поп-фолк визия (СНИМКИ)

Силвия Кацарова отбеляза 70 години: Скъпи наборки - стягайте се!

Николета Лозанова в топ форма само месец след раждането (СНИМКА)

След "Ергенът": Кристина и Мария признаха какво мислят за Алек (СНИМКИ)

Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

Любимка на шеф Ангелов напусна Hell's Kitchen (СНИМКA)

Неочаквано в "Ергенът" две дами останаха без роза. Вижте кои (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com