Чарли Шийн се маха от Туитър

5624
Чарли Шийн се маха от Туитър

Скандалният актьор Чарли Шийн, който тази седмица сподели, че понякога вижда духовете на покойни свои близки приятели, възнамерява да напусне социалната мрежа Туитър.

Звездата от "Двама мъже и половина" създаде профила си в социалната платформа през март миналата година и събра над милион последователи за едва 48 часа. Но според източници, близки до скандалджията, той се чувства "сякаш не получава нищо от нея" и е на път да закрие страницата си.

Чарли Шийн вижда мъртъвци

Холивудският скандален актьор Чарли Шийн направи изненадващо признание. Отритнатият от „Двама мъже и половина” разкри, че в...

Макар че все още не е ясно дали това ще се случи в скоро време, сайтът Ти Ем Зет по-рано днес предположи, че е въпрос на дни и дори часове.

Междувременно Чарли намекна, че е готов да бъде съдия в "Америкън Айдъл", предаде БГНЕС. Секс символът призна, че би стиснал ръце с директорите на шоуто, ако му предложат добро заплащане. И побърза да отбележи, че ще отдели част от сумата за благотворителност.

"Ако числата запеят и "Айдълът" отдели 20% от седмичната ми заплата за различни благотворителни организации... то ще имаме сделка", заяви Шийн.

Редактор: Калина Здравкова

Новият сериал на Чарли чупи рекорд

Новият сериал с участието на Чарли Шийн "Anger Management" е привлякъл 5,5 милиона зрители миналия четвъртък, което го превръща в най...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com