Чарлийз Терон си обръсна главата

15983
Чарлийз Терон си обръсна главата

Чаровната актриса Чарлийз Терон бе заснета да влиза в един фризьорски салон на 6 юни, а оттогава звездата не мърда никъде без шапка. Мащехата от „Снежанка и ловецът” бе забелязана да отива на фитнес с плетена шапка. Доста интересено, имайки предвид, че в Лос Анджелис в момента си е лято. В понеделник Чарлийз излезе на разходка със сина си Джаксън и отново носеше шапка (този път поне не плетена).

Ако се вгледаме в снимките отблизо, то със сигурност ще успеем сами да разгадаем тайната на шапките – русите коси на актрисата са вече минало.

Чарлийз Терон мечтае за космическо пътуване

Холивудската актриса Чарлийз Терон призна, че иска да отиде в Космоса, но идеята все още й се струва доста скъпа. Оказва се, че звездат...

Близък на Терон потвърди пред сп. People, че звездата е обръснала главата си миналата седмица. Красавицата направила тази саможертва заради нова роля във филма Mad Max: Fury Road. Снимките на лентата ще започнат следващият месец в Африка.


Терон върви по стъпките на прекрасната Анн Хатауей, която наскоро също се раздели с дългата коса заради ролята си във филма Les Misérables.

Засега Чарлийз се справя отлично в прикриването на новата си прическа, но все някога ще трябва да ни я покаже. Ние сме сигурни, че и с къса коса звездата отново ще изглежда повече от прекрасно.

Чарлийз Терон не иска да е самотна майка

Актрисата Чарлийз Терон разкри, че никога не е планирала да бъде самотна майка. Носителката на Оскар, чието бебе Джаксън се роди в Южн...

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес