Десислава влиза в "Къртицата"

20258
Десислава влиза в "Къртицата"

Фолк певицата Десислава е новата гост звезда, която ще влезе в Базата на Къртицата в четвъртък.

"Приех, защото имам много страхове, които искам да се опитам да преодолея. Участието ми е предизвикателство и тест за самата мен”, така Десислава коментира решението си да стане част от "Къртицата".

Бащата на Радина иска тя да напусне Деян

По време на живото предаване на "Къртицата" Христо Кърджилов отказа да вземе отношение относно агресивното поведение на Деян Донков спр...

Звездата призна, че има страх от всякакви екстремни изживявания и най-вече от височини. "Сестра ми е голям фен на шоуто. Тя живее в Швейцария, но не е пропускала нито един епизод. Тя ми подшушна, че вече има подозрения кой е Къртицата. Смятам, да проверя дали е права и да разкрия кой е саботьора в Групата", разказа още Десислава, която вече активно се готви за влизането си в шоуто в четвъртък.

Единственото нещо, което певицата категорично не би направила във формата е да се съблече гола. С кои свой страхове и фобии ще се сблъска русата красавица в Базата и дали ще успее да разконспирира Къртицата предстои да разберем.

Междувременно страстите в Базата продължават да се разгорещяват. В събота почти всички очакваха Левски да стане новия шампион на България, като най-емоционален бе разбира се Божидар Искренов - Гибона - една от най-големите сини легенди. Раздразнен от загубата на любимия си отбор в този решаващ мач и под влияние на известното количество алкохол Гибона за първи път влезе в словестна схватка с доскорошния си първи приятел Киро. И въпреки че на момента останаха без коментар, думите, които Гибона употреби, бяха запомнени и на следващата сутрин станаха основна тема в Базата.

Донков: Удрял съм Радина, когато е била безобразно пияна

Последните няколко дни в „Къртицата” се оказаха драматични за актьорската двойка Деян Донков и Радина Кърджилова. Тя се изп...

Миналата седмица Рут Колева сподели пред цяла България, че е бременна и помоли участниците в Базата да се въздържат от коментари по темата. Велислава и Марина, обаче не уважиха желанието й и само няколко часа по-късно обсъдиха ситуацията по възможно най-недискретния начин. На другия ден участниците напуснаха Базата за снимките на хитовата игра „Съблечи си късмета“, където, далеч от камерите, но не и от погледите на останалите, Рут потърси по агресивен начин обяснение на Велислава за всеки един от упреците по нейн адрес.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com