Дичо: На фестивала в Шумен с Дидо ще изпеем най-яките парчета на D2

58720
Дичо: На фестивала в Шумен с Дидо ще изпеем най-яките парчета на D2

В продължение на цяла седмица Шумен се готви за Hello! Ficosota Festival, който ще се проведе на 12 юли, събота, от 16,00 часа на Шуменското плато с вход свободен. От няколко дни няколкостотин технически лица строят сцената, техническите съоръжения и специалните атракциони на терен от 20 000 квадратни метра пред паметника "Създатели на българската държава". За фестивала пристигат 10 тира, превозващи 90 тона техника, необходими за 12-часовата програма на феста. Ден преди фестивала рок групата D2, хип-хоп музикантите от Bobo and the Gang и популярната бразформация Brazz ViliDJ пристигат в Шумен за последни репетиции преди събитието.

Stereo MCs се заканват да зарадват меломаните с 90-минутно изпълнение на живо. Вокалистът на групата, Роб Бърч изпрати специален видео поздрав до феновете, заснет между концертите на турнето им в Европа, което тече в момента. Stereo MCs ще се качат на сцената на Hello! Ficosota Festival след буря от фойерверки и светлини в полунощ на 12 юли.

Дичо закъсня с 5 часа за Музикална академия, глобиха го 10 000 лева

Дичо е първата звезда в Музикална академия, която продуцентите глобиха за неспазване на дисциплината и нарушаване на договора. Глоба...

Ексклузивно за българските фенове музикантите от холандската електро-фънк група Kraak&Smaak споделиха, че ще изпълнят най-новия си сингъл "Mountain Top". Разнообразният им сет ще бъде допълнен с песните "The Future is Yours" и "How We Gonna Stop the Time" от последния им албум. Те ще излязат на сцената след Stereo MCs.

Преди чуждестранните изпълнители за доброто настроение на феновете цяла вечер ще се грижат D2, Дичо, Десислава с фолклорен репертоар, Валя Балканска с акомпанимент от Каба гайди, Елица Тодорова и Стоян Янкулов, Brazz ViliDJ, Bobo&The Gang, Мартен Роберто и DJ Rawland. Всичко започва в 16,00 часа, когато над Шумен излита първият балон с горещ въздух. В първите часове на фестивала тонуса ще вдигат множеството безплатни забавления като летене с балон с горещ въздух, пяна парти, рампа за скейтборд, стена за катерене и карнавална лаборатория. Фестивалът е част от празненствата по повод 20-годишнината на Ficosota.

Специално за фестивала Дичо отново ще пее с групата D2. Заедно те ще изпълнят най-големите си хитове. Преди отново да стане част от D2 Дичо разказа специално за Actualno.com какво предстои на сцената на фестивала в Шумен.

- Дичо, какво си подготвил за публиката на Hello! Ficosota Festival?

- С D2 ще се колаборираме. С Дидо ще изпеем най-яките парчета на D2. Публиката трябва да се приготви за едно неповторимо изживяване.

Дичо ще се жени за Карина

Певецът Дичо и приятелката му Карина ще минат под венчилото, заявиха самите те пред TV7. Водещите Ива Екимова и Венета Харизанова зада...

- Вълнуваш ли се, че отново ще свирите заедно?

- Винаги се вълнувам, когато съм на сцена.

- Да очакваме ли от теб нови песни, които да изпълниш за първи път на сцената на Hello! Ficosota Festival?

- Ще пея само с D2 и няма да изпълня нови песни, но публиката може да очаква най-доброто от нас. Фактът, че отново ще излезем на една сцена е достатъчно значим.

- Скоро излиза първият ти албум. Може ли да ни издадеш нещо повече за него и ще чуем ли песни от него на музикалния фестивал Hello! Ficosota Festival?

Лора Караджова, Криско и други звезди в „Музикална академия”

Пет от най-хитовите музикални артисти в момента в България, загърбват активна концертна дейност и за три месеца се потапят в най-голямо...

- Ще има нов албум до края на годината. Работя с много яки и добри музиканти, имам хубави песни и нямаме търпение да пуснем проекта.

- Как оценяваш кариерата си след раздялата с D2? Съжаляваш ли за нещо през тези години?

- Не, няма за какво да съжалявам. И аз, и D2 продължаваме да творим, така че всичко е наред.

- Защо си все още е в България? Мислил ли си да "избягаш" в чужбина?

- С тези хора, които ни управляват, не виждам бъдеще за младите хора тук. И ако бях на техните години, щях да опитам късмета си някъде по света. Границите са отворени, има свобода поне за това хората да пътуват, да видят и да мечтаят.

Диляна Попова все още обича да слуша Дичо

Диляна Попова се появи с голяма компания на участие на бившата й половинка Дичо. Певецът изпълни някои от най-популярните си парчета в...

- Интересуваш ли се от политика?

- Не и от политика с точно тези подли хора, които ни лъжат близо 70 години. Няма място за политика в сърцето ми, те ме накараха да гледам в по-далечни земи и по-добри места за живот. Съжалявам, че е така, но това чувствам от всичко, което ми се случва и ме заобикаля.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com