Дяволски костюм облечи и на Зомбиленд парти в Ялта отиди

54514
Дяволски костюм облечи и на Зомбиленд парти в Ялта отиди

Преди официалното си откриване за есенния сезон, Yalta Club традиционно ще организира необикновено Хелоуин парти.

Нощта на 31 октомври, се счита за един от най-зловещите моменти през година. Момент, в който мъртвите се връщат на земята, за да потърсят тяло, в което да се вселят и продължат живота си. Според вярванията за Хелоун еднственият начин да се спасиш от нашествието е да бъдеш по-страшен от смъртта.

Pink Martini очаква от публиката предложение за българска песен

След два дни няколко хиляди души ще се докоснат до истинското щастие с музиката на Pink Martini, които гостуват за първи път в България...

Yalta Club обаче ще предложи и друг начин създавайки „ZOMBIELAND”. Земя населена от зомбита – живите мъртви. Счита се, че легендите за зомбитата, произхождат от Хаити – място, на което вуду вярванията са най-силно застъпени и разпространени сред местното население до ден днешен. Според някои теории бокорите (магьосници на хаитянски) използвали специален „прашец за зомбиране“.

Затова и тематичното парти тази година ще премине под темата „ZOMBIELAND” в безкомпромисния стил и качествена музика на Yalta. И ако дяволът се крие в детайлите, то тази година столичния клуб ще събере цяла орка от дяволити създания, за да покаже най-доброто в нощта на 31 октомври.

Светлинното шоу Andromega за първи път в България

Андроид, мега човек, визуална лудост. Какво е ANDROMEGA? Получовек, полумашина, ANDROMEGA е първия мега робот в България, съвместяващ ...

Все още ремонтираният Yalta Club ще бъде напълно преобразен в изоставен лунапарк - притихнал и пуст, събрал в себе си ехото на миналото. Идеалното място за зомби нашествие. Всеки е добре дошъл, но истински страшните и маскирани ще бъдат допуснати да превземат първа линия на „ZOMBIELAND”. Вратите на клуба ще отворят с падането на нощта и ще затворят с пукването на зората.

А дотогава, всички кандидат зомбита могат да закупят билетите си до „ZOMBIELAND” на ексклузивна цена от 20 лв. само на белия бар в Yalta Club.

А емоцията от миналата година е запечатана и в следното видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KTHnhJM4SME

Sven Vath ще запали Зала Фестивална с Cocoon парти

По покана на Метрополис Cocoon ще взриви българската публика в цялото си великолепие – фантастични танцьори, впечатляваща декорац...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com