Джей Ло обвинява в изнудване бившия си шофьор

6005
Джей Ло обвинява в изнудване бившия си шофьор

Американската певица и актриса Дженифър Лопес поиска 20 милиона долара обезщетение от бившия си шофьор, когото обвинява, че я заплашвал да разкрие тайни от частния й живот, ако не му даде 2,8 милиона долара, става ясно от съдебни документи.

Латинодивата даде под съд Хакоб Манукян, който отговаряше за пътуванията и сигурността й, за шантаж, опит за изнудване за пари и комплот, като искът й е за 20 милиона долара имуществени и неимуществени щети.

Джей Ло твърди, че шофьорът, който работел при нея от 2005 г., искал повече пари, отколкото отговарящите на длъжността му в нейния екип за сигурност. Той също така имал скандали с нейния мениджър Бени Медина във връзка с трудовия си договор.

"Манукян е заговорничил, за да си отмъсти на г-жа Лопес и нейния мениджър и се възползвал от положението си на доверен човек, за да я изнудва за големи суми пари", се казва в иска, депозиран във Върховния съд в Лос Анджелис, Калифорния. "За да постигне целта си, той прекъснал брутално трудово-правните си отношения с г-жа Лопес и започнал да я заплашва", че ще разкрие "поверителна и лична информация за нея", гласят още документите.

Дженифър Лопес пред раздяла с Каспър

Дженифър Лопес е пред раздяла с приятеля си Каспър Смарт, съобщават американски медии, предаде БГНЕС. 43-годишната латино бомба осъзна...

Редактор: Ина Попова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com