Джей Ло пристига с 10 тира, 2 крана и лимузина

8303
Джей Ло пристига с 10 тира, 2 крана и лимузина

Мащабната продукция по случай концерта на Дженифър Лопес в София е само на няколко седмици разстояние. Шоуто пристига у нас с над 10 тира оборудване. Освен това продукцията ще е допълнена и от два крана, които да изградят пищната сцена, на която ще се качи латината. Екипът, с който пристига мегазвездата, надхвърля 80 души.

Специално за комфорта на Джей Ло от организаторите Symphonics Entertainment Group предоставят на разположение луксозно SUV возило. За останалата част от екипа ще се погрижат 16 мини вана, които ще са на тяхно разположение през цялото време от пресоя им в България. Специално за багажа на звездата и по-приближената част от екипа й е предвиден отделен ван.

Дженифър Лопес: Каспър ще бъде перфектен баща

Дженифър Лопес опроверга слуховете, че любовният й романс с Каспър Смарт е към своя край. Латино дивата сподели: "Искам още деца, а Ка...

Междувременно звездата даде ексклузивно интервю за един от медийните ни партньори.

Опитвам се да живея ден за ден, защото ако наистина се замисля колко време вече съм на турне и колко още ми остава, е наистина страшно”, споделя Дженифър Лопес.

„Понякога сменяме някои части от концерта”, допълва още звездата. „Всичко зависи от това как се чувствам и как усещам публиката. Просто се опитвам всяка вечер да дам най-доброто шоу на феновете си”.

Запитана какво е нейното послание на тези хора, които са твърде срамежливи, за да танцуват, Джей Ло отговаря с усмивка – „Не вярвам, че има такива хора. Според мен всеки иска да танцува, дори и да знае, че не е най-добрият в това. Затова бих ги окуражила чисто и просто да го правят”.

Ето кои родни звезди ще подгряват Джей Ло в София

Български звезди ще подгряват феновете на мегазвездата Дженифър Лопес преди тя да се качи на сцената на столичната Арена Армеец София...

Билетите за концерта в България са от 90 лв. до 130 лв. и се разпространяват в мрежата на Ивентим - (www.eventim.bg) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на ТикетПро България (www.ticketpro.bg).

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com