Джей Зи подкрепи еднополовите бракове

3414
Джей Зи подкрепи еднополовите бракове

Световноизвестният рапър Джей Зи подкрепи идеята за гей браковете и решението на президента Барак Обама да застане зад еднополовите двойки, съобщи американски таблоид.

В интервю певецът разкри подкрепата си за щатовете, в които еднополовите бракове са легализирани и подчерта, че забраните са "нещо, което дърпа държавата назад", цитирано от БГНЕС.

Джей Зи иска дует с Обама

Рапърът Джей Зи, който все още не може да се насити на малката си дъщеричка Блу Айви, иска да направи дует с американския президент Бар...

"Какво хората вършат в домовете си е тяхна работа. Обичаме тези, в които се влюбваме. Не го избираме ние. Нещата не са по-различни от дискриминацията спрямо тъмнокожите. Просто е", сподели пред камерата съпругът на Бионсе.

На въпрос дали позицията на Обама по този проблем ще му струва много гласове сред афроамериканските религиозни лидери звездата отвърна: "Той не се интересува от това. При него става въпрос за хората. Колкото и гласа да му струва, президентът ще вземе правилното решение от човешка гледна точка", допълни изпълнителят.

Редактор: Десислава Симова

 

Джей Зи ще прави музикален фестивал

Рапърът Джей Зи ще организира и проведе собствен музикален фестивал до края на тази година, съобщи американски таблоид. Събитието "Бъд...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com