Джоли подарява остров във формата на сърце за юбилея на Брад

56477
Джоли подарява остров във формата на сърце за юбилея на Брад
Снимка: Getty

Холивудската звезда Анджелина Джоли е платила 12,2 милиона лири, за да зарадва любимия си Брад Пит със специален подарък за 50-ия му рожден ден - остров във формата на сърце, пише в. "Мирър".

Остров Петра с площ 11 акра (1 акър - около 4 декара) се намира на около 80 километра северно от град Ню Йорк и разполага с площадка за кацане на хеликоптер.

Джоли отличена с "Оскар" за хуманитарната си дейност

Холивудската актриса, режисьор и сценарист Анджелина Джоли получи специалната награда Джийн Хершолт за личния си принос в хуманитарни д...

38-годишната актриса е посетила живописното островче Петра миналата седмица, останала е запленена и е решила, че това ще е най-подходящият подарък за кръглата годишнина на партньора й.

Анджелина Джоли още повече се е развълнувала, когато е разбрала, че двете постройки на островчето са проектирани от Франк Лойд Райт - любимия архитект на Брад Пит.

"Скоро след като научи, че островът се предлага за продан, Анджелина уреди да го огледа и остана впечатлена от видяното.

Петра предлага уединение, а къщата е идеална за романтична или семейна почивка. Джоли осъзнава също, че фактът, че островът е във формата на сърце, ще е от голямо значение за Брад Пит", разкрива източник от обкръжението на холивудската звезда.

Виличката на остров Петра е построена през 1950 г. - девет години преди смъртта на Франк Лойд Райт. Основната къща се конструирана през 2008 г. по скица на прочутия архитект.

Здравето на Анджелина Джоли се е влошило?

Състоянието на холивудската звезда Анджелина Джоли внезапно се е влошило, съобщават американските издания. Според информациите здравето...

Холивудският актьор Брад Пит ще отбележи 50-ия си юбилей на 18 декември. За 48-ия му рожден през 2011 г. Анджелина Джоли - негова партньорка от 2005 г., му подари водопад, припомня изданието.

 

Анджелина Джоли ще се кандидатира за президент на САЩ

Холивудската актриса Анджелина Джоли ще се кандидатира за президент на САЩ на изборите през 2016 г., съобщиха американските медии. И...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com