Допълнително места за Scorpions!

18524
Допълнително места за Scorpions!
Снимка: Getty

По-малко от седмица преди едно от най-големите събития по Коледа в София – концертът на рок легендите Scorpions на 16 декември в зала Арена Армеец - организаторите от Лауд Консертс пускат ограничен брой допълнителни седящи места! Това се налага, поради факта, че всички останали седящи места в залата са напълно разпродадени, а интересът към шоуто е огромен! Допълнителните седящи места се намират в секторите най-близо до сцената, а цената им е по 90 лв.  

Всички билети за шоуто са с цена от 65лв до 100лв. Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/.

2 билета за концерта на Scorpions отиват при...

Точно седмица ни дели от грандиозния концерт на рок легендите Scorpions. В наскоро дадено интервю за българските медии, вокалистът на ...

    Концертът на Scorpions в София ще бъде част от актуалния Rock N' Roll Forever Tour, а музикантите ще кацнат у нас ден преди събитието. Самите те се “заканиха” да поднесат на феновете си в България грандиозно мултимедийно шоу, а в сетлиста обещават да има много, много хитове.

“Това искат нашите фенове и ние трябва да се съобразим с тях” , сподели в специално интервю Мартияс Ябс – китарист и основен текстописец в бандата. Точния списък на песните, музикантите ще уточнят ден-два преди самото шоу, а окончателния му вид би могъл да стане ясен, дори само два часа преди начало му. Сред песните, които Scorpions се очаква да изсвирят в София са класики, като Still Loving You, Rock You Like a Hurricane и Wind Of Change, както и някои парчета от последния им албум Sting In The Tail.

    Това ще бъде първото гостуване на рок иконите в най-голямата ни зала, а срещата им с българските фенове се очертава да бъде наистина  вълнуваща!

Scorpions ще "летят" с 5 лимузини из софийските улици

Легендарната немска рок група SCORPIONS, която пристига в София на 16 декември 2013 г за голям концерт в зала Арена Армеец, ще приеме н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com