Дългоочакваният нов албум Reincarnated на Snoop Lion вече е факт

12628
Дългоочакваният нов албум Reincarnated на Snoop Lion вече е факт

Днес, 23 април, излиза дългоочакваният албум „Reincarnated” на музикалната икона и мултиплатинен изпълнител Snoop Lion. Компилацията е продуцирана от Diplo и Major Lazer със съдействието на Berhane Sound System, Mad Decent, VICE Music и RCA Records.

В албума можем да чуем носителите на награда Грами Drake, Chris Brown и T.I, рапърът Busta Rhymes, Akon, великобританската певица Rita Ora, dancehall звездите Popcaan и Mavado, както и много други. „Reincarnated” включва песни като “La, La, La” “Ashtrays and Heartbreaks" и "Harder Times". Част от новия албум на Snoop Lion е и емоционалната “No Guns Allowed“, която е създадена във връзка със скорошните трагични събития по света. Записана е с участието на дъщерята на Snoop – Cori B и носи послание за мир и надежда.

„Стремим се да създаваме истинска реге музика, която да отразява посланието за мир и надежда“, казва Snoop Lion. “Това е голяма част от това, което съм. Албумът е изцяло посветен на преклонението и респекта ми към тези, които създават и обичат реге музиката и се надявам да я представим на изцяло нова публика. За мен е чест да създам този албум и уважавам всички, показали ми правилния път“.

Снууп Дог сменя името си за нов реге албум

Снууп Дог (Snoop Dogg) представи първия сингъл от новия си реге албум "Reincarnated" ("Прероден"). Парчето се казва "La La La" и е про...

Творческият и звукозаписен процес на "Reincarnated" протича в Ямайка и е документиран в едноименния филм. Премиерата на филма бе на филмовия фестивал в Торонто и документира духовното пътуване започнало под името Snoop Dogg, през израстването и трансформирането в Snoop Lion. Филмът разкрива как хората и културата на островната карибска държава променят житейската философия на Snoop.

За българските феновете на Snoop Dogg припомняме, че звездата на хип-хип музиката ще изнесе концерт в столичната зала „Арена Армеец“ на 8 юли 2013 година, по покана на MediaPro Entertainment.

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Ticket Pro, в зала “Арена Армеец”, както и online на www.ticketpro.bg. Цените на билетите са от 60 до 120 лв. в зависимост от разположението на местата в залата.

Всичко около предстоящия концерт на Snoop привържениците му в България могат да следят в официалната фен страницата във фейсбук www.facebook.com/SnoopDogg.Bulgaria и от официалният сайт на концерта на Snoop Dogg в София http://www.snoopdogginsofia2013.com/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com