Еделвайс влязла със секс играчки във "ВИП Брадър"

24769
Еделвайс влязла със секс играчки във "ВИП Брадър"

Еделвайс е влязла е със секс играчки - анални топчета и вибратор в Къщата на "ВИП Брадър". Ще прави панаири там. Този коментар направи пред Нова телевизия скандалният стилист Валентин Кулагин.

А кой е Мариан Кюрпанов? Кой знае за него? Бил някакъв „мистър“. Ама кога е било това? Освен това си е скрит гей. „Честно ви казвам, от тези хора в Къщата на "ВИП Брадър" познавам само Мишо Шамара и Лияна - певицата“, добави още скандалният Вальо.

Ето новите съквартиранти в къщата на "Вип Брадър"

Стартира VIP Brother 2013. Точно в 20 часа по Нова ТВ започна извънредният лайф на най-гледаното риалити шоу в българския ефир. В Къщ...

Той заяви, че в Къщата иска да види интересни хора – с ВИП статут в обществото, а не са „обути с обувки за по 25 лева“.

„Защо вкараха цяла фамилия вътре? Скучни са ми! Зетят, баджанакът… "ВИП Брадър фемили" ли е това? Няма нищо ВИП в тези четири човека. И да променят прическата на социоложката, защото е като магаре“, заяви модният стилист.

Относно влизането на Парис Хилтън в Къщата на VIP Brother Кулагин каза, че тя е засенчила всички звезди вътре. „Показа класа и стил”, каза той и добави, че не е харесал роклята, с която е била облечена. „Освен това забелязах, че дупето й е малко увиснало”, сподели Кулагин.

„Тя е родена със златна лъжичка в устата и е факт, че е истински VIP”, допълни той и добави, че според него Парис няма място в Къщата.

Парис: Аз съм обикновено момиче, което обича забавленията

Първите думи на Парис в Нови хан бяха: Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук. След к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com