Елена и Мариан Кюрпанов си тръгнаха от Dancing Stars

53141
Снимки:

Докторите забраниха на Елена да извършва физически натоварвяния заради опасност от оперативна намеса. Елена е със сериозна фрактура на хрущяла, който свързва ребрата с гръбначния й стълб и предизвиква възпалени нерви.

Ужасната болка и опасност от усложнения лишиха красвивата брюнетка от участието й в Dancing Stars. Предписанието на докторите е: покой и следването на терапевтичен план.

Михаела Филева и D2 раздвижват дансинга на Dancing Stars

Михаела Филева – безспорната победителка в Dancing Stars в седмицата на любовта ще представи ексклузивно тази вечер клубен ремикс...

"Спирам, защото искам да съм доволна от това, което правя, а с травмата няма да мога да дам най-доброто, на което съм способна", каза Елена.

След напускането на Елена, поради тежка травма, и Мариан Кюрпанов си тръгна от Dancing Stars. Той не успя да се пребори за достатъчно зрителски вот и след оспорван танцов дуел с Албена Михова завинаги напусна редиците на танцувалното шоу.

Топ моделът сподели, че тази вечер е бил на сцената, макар и с ужасни болки. Мариан е получил дискова херния, вследствие на усилените тренировки с Михаела. Те са двойката, изтанцувала 6 абсолютни различни хореографии до момента на напускането си.

"Докторката не ме пуска, но аз ще продължа!", каза Мариан, секунди след изпълнението на танца си, все още не предполагайки, че продължение за него и партньорката му няма да има.

Денди влиза в Dancing Stars като рокер

Ексцентричният писател Денди ще покаже пасо добле на зрителите на Нова – утре, от 20.00 часа, но не, както сме свикнали да го виж...

Христо Стоичков изненада дъщеря си Мика по време на репетициите в Dancing Stars. Той се появи в залата и вдигна десятка на дъщеря си от катедрата на журито в знак на подкрепа за нейното участие в най-бляскавото танцувално шоу в ефира. Двамата се снимаха, заедно със Сани Жекова, часове преди да започнат третите елиминации в Dancing Stars.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com