Галена: Докога чалгата ще е виновна за всичко

48837
Галена: Докога чалгата ще е виновна за всичко

Фолк певица Галена, явно обидена от факта, че майки държат на тазгодишните балове да няма чалга, защити жанра във Facebook страницата си.

Азис, стресиран от побоя, празнува рожден ден сам

Фолкидолът чества рождението си само с дъщеря си Рая и майка й Гала. Стресът от побоя и опитът за отвличане са го стресирали, пише &bdq...

"След сутрешния преглед на новините, седмицата ми започна много надъхано! Докога, скъпи приятели, "чалгата" ще е виновна за всичко в тази държава? Както винаги, вместо да потърсим причината за даден проблем първо в себе си, бързаме да обвиняваме на посоки.

Ами... нека ни забранят, нека забранят нашата музика, да видим тогава дали изведнъж, като с магическа пръчка, ще се разрешат несгодите на всички недоволни. С цялото ми уважение, мили майки, вместо да хабите сили, време и енергия за това, защо не ги отделите за възпитанието на децата си?

Възпитайте в тях онези ценности и морал, за които говорите, за да може един ден, когато пораснат, сами да направят правилния (според вас) избор каква музика да слушат и как да се забавляват. Колкото до нашата музика, тя отдавна не е "пошли и вулгарни текстове и кючеци с агресивна турбо чалга". Дори бих ви посъветвала за сравнение да посетите някой от клубовете, в които пращате децата си, тези, в които се слуша различна от нашата музика, пък да видим утре дали няма и за тях да предявите такива искания за забрана. Благодаря за вниманието!”, написа певицата.

Сдружението "Майки срещу насилието в Студентски град" настоя министърът на образованието, младежта и науката и Регионалните инспекторати по образованието да изготвят предписания към училищните ръководства, според които абитуриентски балове да не се превръщат отново в отблъскващ парад на кича, простотията и вулгарната чалга.

За простотията, разврата и сензацията

За пореден път просташки клип взриви интернет. Видеото е заснето във фолк заведение във Варна. Главната героиня е младо, чисто голо (са...

Според майките чалгализирането на нацията расте с всяка година. Баловете на зрелостниците трябвало да изчистят имиджа си, като се изчистят един път завинаги от пошлите тоалети, кючеците и силикона.

Снимка: Facebook

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес