Голям пожар в родния дом на Бионсе

1560
Голям пожар в родния дом на Бионсе
Снимка: Getty Images

Родният дом на Бионсе в Хюстън се е запалил в ранните часове на Коледа, както съобщават местните медии в Тексас. Според ABC пламъците са обхванали втория етаж на къщата, която се намира в района на улица "Роздейл" в Трети район на града.

От пожарната служба в Хюстън твърдят че са получили обаждане, съобщаващо за пожар около 2 часа сутринта на 25 декември, като семейството, което в момента живее в дома, все още е било там. За щастие никой не е пострадал, а началникът на района Джъстин Барнс каза: "Свършиха чудесна работа. Ще кажа, че за по-малко от 10 минути успяхме наистина да овладеем този пожар".

Казват, че пожарът е бил бързо потушен, преди да успее да причини големи щети, като сред част от семейството дори имало две малки деца, които все още били по коледни пижами.

Още: Изненада: Бащата на Бионсе е голям фен на Азис

Бионсе и носталгията към дома

Семейство Ноулс купува къщата през 1981 г. - годината, в която е родена певицата, за 64 000 долара. Те обаче се изнасят няколко години по-късно, преди сестра ѝ Соланж да се роди през 1986 г. Домът се състои от три спални и три бани.

Снимка: Getty Images

Макар че 42-годишната Бионсе не е прекарала голяма част от живота си в дома, той е бил важна част от детството ѝ, а много от ранните ѝ домашни видеоклипове са заснети там. А на местно ниво мястото се смята за своеобразна забележителност.

Изпълнителката на "Break My Soul", която тази година направи грандиозно турне, често е разказвала за любовта си към родния си град и припомни някои от любимите си спомени от живота си в Хюстън в интервю за "Visit Houston" през 2019 г.

Още: Бионсе със странно изискване към феновете си

Спомените

"Да израснеш в Хюстън беше забавно", сподели Бионсе. "Винаги имахме огромен заден двор, в който да играем. Майка ми разрешаваше на приятелите ми да идват постоянно; беше като едно непрекъснато нощно парти в нашата къща".

Бионсе през 2001 г., снимка: Getty Images

Тя продължава: "Имах страхотно детство в Хюстън!", като даде повече подробности за посещенията си вкъщи при майка си Тина Ноулс, казвайки: "Когато се прибера в Хюстън, отивам направо в дома на майка ми, за да хапна домашно приготвена храна. Обичам да ходя в църквата си и да се качвам в мениджърската ми компания "Music World Entertainment". Световната суперзвезда добавява още: "Когато описвам Хюстън на приятели, които никога не са били тук, първо трябва да им кажа: не, не е като кънтри филмите, които виждате по телевизията Трябва да кажа, че едни от любимите ми спомени от Хюстън са изпълненията във фризьорския салон на майка ми и музикалните изложби, в които участвахме, опитвайки се да бъдем открити."

Още: Развод в семейството на Бионсе

"Спомням си колко усилено работеха майка ми и баща ми, като насрочваха репетиции, проектираха костюми и резервираха концерти. Хюстън е мястото, където се развиха моето сценично присъствие и увереност. Обичам Хюстън. Някои от най-хубавите моменти в живота ми се случиха там. Това винаги ще бъде моят дом!“, заявява суперзвездата, цитирана от БГНЕС.

Още: Братът на Бионсе живее във фургон и пита: Тя защо не ме обича?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com