Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гордън Рамзи с тежки наранявания след инцидент с велосипед (ВИДЕО+СНИМКИ)

16 юни 2024, 15:26 часа

Знаменитият готвач Гордън Рамзи заяви, че е "късметлия, че е жив", след като е претърпял ужасяващ инцидент с велосипед, в резултат на който е получил множество синини по тялото си. 57-годишната звезда от Hell's Kitchen се включи в социалните мрежи, за да се оприличи на "лилав картоф", след като падна от колелото си по време на разходка в САЩ, съобщи "Long Britain's Conversation".

Разкривайки степента на ужасяващите си наранявания, готвачът, който през ноември 2023 г. стана баща за шести път, отправи призив преди Деня на бащата към всички велосипедисти за важността на носенето на каска и заяви, че това просто предпазно средство е "спасило живота му".

Още: Тайната на Гордън Рамзи за готвене на сочни пилешки гърди (ВИДЕО)

Ужасни наранявания

Снимка: Gordon Ramsay/Instagram

Говорейки директно на своите 17,4 млн. последователи в Instagram, Рамзи вдигна ризата си, за да разкрие лилавия си торс - резултат от катастрофата, станала в Кънектикът по време на пътуване до Америка.

Още: Най-печелившият готвач в света

"Искам да споделя едно много важно послание с всички вас", каза той, преди да опише любовта си към колоезденето и участието си в триатлони и състезания "Железен човек". Оприличавайки се на "лилав картоф" след сблъсъка, телевизионната звезда благодари на "всички лекари, медицински сестри и служители в болница Lawerence + Memorial Hospital в Ню Лондон, които са се погрижили за него".

Снимка: Gordon Ramsay/Instagram

По-нататък той описа как е най-благодарен за каската, която е спасила живота му. "Добре съм и не съм счупил нито една кост, нито съм получил някакви сериозни наранявания, но съм малко посинял и приличам на лилав картоф", обясни готвачът.

Можеше да се види как ръцете на звездата трепереха тревожно, докато описваше инцидента, и призна, че го е "боляло" след катастрофата. За секунди продилът на звездата беше залят с подкрепа от доброжелатели, много от които бяха шокирани от нараняванията му, предава БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес