X
 
 

"Господарка на злото 2" тръгва по екраните

5090 0
"Господарка на злото 2" тръгва по екраните
Снимка: ПР Филм Форум
Световната гала премиера на "Господарка на злото 2" мина триумфално на 30 септември в Холивуд, съобщават световните агенции. В емблематичния El Capitan Theatre, стотици фенове и гости имаха възможността да бъдат сред първите, видяли продължението на филма от 2014 година.

Приказна атмосфера в духа на Господарка на злото 2 и решена в емблематичните символи на продукцията – такава беше обстановката, в която всички гости се почувстваха още "по-близо" до магията на филма. По червения килим минаха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието. Тя се превъплъщава отново в една от любимите си роли, на Злодеида, както сама споделя. В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля, която носеше и на премиерата на първия филм.

ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО е най-касовата кинопремиера на Анджелина Джоли

Дългоочакваното завръщане на Анджелина Джоли към света на голямото кино се увенча с грандиозен успех, който превърна Злодеида в най-дох...

Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет. Ел Фанинг, която буквално израстна пред очите на зрителите от първия път в ролята на принцеса Аврора до сега, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля.

Дизайнерите на костюмите и продукцията Елън Мирожник и Патрик Татопулус, режисьорът Йоахим Рьонинг, певицата Бебе Рекса, която участва в съзадаването на саундтрака на филма, както и много други членове на творческия екип на продукцията минаха по червения килим и заслужено обраха овациите от всички присъстващи.

Филмът ще се появи по кината точно на 18 октомври, преди Хелоуин, за да потопи злителите в магичния си свят.

"Господарка на злото": Приказките не са това, което бяха

Когато отидете на кино, за да гледате съвременната адаптация на някоя класическа приказка си представяте как всичко протича по книга &n...

Actualno.com

Етикети: