Готвим с Ути Бъчваров четири пъти на ден

73045
Готвим с Ути Бъчваров четири пъти на ден

От понеделник, 24 февруари, зрителите на БНТ вече ще могат да гледат вкусните рецепти на Ути Бъчваров четири пъти на ден.

Новото предаване на топкулинаря, известен с атрактивния си стил на готвене – „Бързо, лесно, вкусно: Рецептата на деня”, ще се излъчва в четири различни часови пояса. Така то ще даде възможност дори и на тези, които са заети през деня, да изпробват лесните, но майсторски изпълнени рецепти. Всеки зрител може да избере поредното предложение на Ути Бъчваров от 05:50 ч. сутринта, 12:30 ч., 17:30 ч., или 00:00 ч., всеки ден от понеделник до четвъртък.

Свалят „Бон Апети” от екран

Нова ТВ няма да поднови излъчването на кулинарното шоу „Бон Апети” през пролетния сезон на 2014 г. На негово място телеви...

В „Бързо, лесно,вкусно: Рецептата на деня”, Ути ще представя по една избрана от него рецепта, акцентирайки върху малките трикове на шеф-готвачите. В седем минути Ути ще демонстрира подбора на продукти, технологията на обработка и поднасянето на вкусното ястие.

Има и друга новост във формата. Той ще дава възможност на зрителите да си направят точна калкулация на цената на приготвяното ястие. В предаването ще се готви с продукти, достатъчни за 4 порции. В края на епизода на екран ще бъде показвана т.нар. „касичка на потребителя”, в която зрителите ще виждат цените на продуктите, необходими за съответната рецепта.

„Вярвам, че новият формат на „Бързо, лесно, вкусно” ще се хареса зрителите, които ме гледат сега и ще привлече и нови. Също ще даде възможност на младите и ангажирани хора, които искат да овладеят изкуството на кулинарията, да ни гледат в удобно за тях време”, коментира водещият.

 

Пълнен шаран по свищовски

Необходими продукти: 1 шаран (2-3 кг) 5-6 глави лук 2 чаши орехи, чукани в хаван 50 гр стафиди 1-2 супени лъжици захар канела, со...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com