Харисън Форд: Чубака спа с жена ми

52621
Харисън Форд: Чубака спа с жена ми

Харисън Форд нарече Чубака "чувал с изпражнения" и го обвини, че е спал със съпругата му.

Телевизионният водещ Джими Кимел поканил Форд в шоуто си, за да говорят за новия филм от поредицата "Междузвездни войни", в който актьорът отново се превъплъщава в образа на Хан Соло. Актьорът обаче категорично отказал да говори за "Междузвездни войни", което предизвикало сериозен обрат в предаването, тъй като зрителите в студиото били подготвили въпроси към Харисън..., всички свързани с героите от "Междузвездни войни".

Харисън Форд продаде къща с бомбоубежище

Актьорът Харисън Форд продаде за малко над 8 млн. долара имот в Лос Анджелис, разполагащ и с бомбоубежище. Къщата, построена през 1951...

Заставени неочаквано да задават въпроси, които нямат нищо общо с филмовата поредица, зрителите успели да измъдрят само "харесва ли ти да се снимаш във филми?" и "гладен ли си?". След това мъж, облечен като Чубака, станал и произвел гневния рев на героя. Последвал разгорещен разговор между Форд и Чубака, след което актьорът запитал водещия как той се е озовал в студиото, съобщи БГНЕС.

След това актьорът обвинил Чубака, че е спал със съпругата му, след което излязъл от студиото, карайки публиката да се превива от смях. Очаква се новият филм от поредицата "Междузвездни войни" да излезе през 2015 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com