Helloween и Gamma Ray искат българска бира

9949
Helloween и Gamma Ray искат българска бира
Групите идват с над 35 души екип

Както Loud Concerts и ArtBG обявиха, хеви метъл легендите Helloween и Gamma Ray се завръщат за съвместен концерт на 15 март 2013 в Арена Армеец. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника. Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си на 15 март. Групите ще се възползват от свободните дни за да се срещнат с медии и да разгледат София.

В изискванията си към организаторите групите са по-скоро скромни, като за вечерта на концерта Helloween и Gamma Ray изрично поискаха качествена българска бира, разнообразие от енергийни напитки и обилни количества вода по всяко време.

Бразилци ще подгряват Helloween и Gamma Ray

Бразилската метъл банда Shadowside ще подгряват култовите Helloween и Gamma Ray на концертите от европейското им турне, съобщи Блиц. Ме...

По време на концерта доброто настроение на феновете ще е гарантирано. Освен метъл карнавала, който ни очаква след като Helloween обявиха конкурс за най-ефектен костюм, свързан с групата, има изненада и за любителите на хубавата бира. За пръв път на метъл концерт ще се продава и най-метъл бирата – Hobgoblin. Специално за събитието в Арена Армеец ще бъдат разположени Hobgoblin щандове, на които феновете ще могат да опитат новия 440 ml кен на английската бира.

Билетите за концерта на Helloween и Gamma Ray са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Orange, Germanos, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно, касата на “Арена Армеец”, както и онлайн на ticketstream.bg и eventim.bg.

Пропуските са на цена от 40 лв. в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие, ще са по 45 лв.

По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Наближава хеви метъл шоуто на Helloween&Gamma Ray

15 март ще е тежък хеви метъл ден. И паметен за всички фенове на тежката музика, които ще могат да видят отново легендите Helloween &am...

Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата!

Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com