И Джъстин Бийбър ще лети в Космоса

17561
И Джъстин Бийбър ще лети в Космоса

Джъстин Бийбър е поредната знаменитост, пожелала да полети в Космоса като турист. За инициативата на канадския младежки кумир съобщил британският милиардер и собственик на компанията Virgin Group Ричард Брансън.

„Джъстин Бийбър стана поредният бъдещ астронавт! Поздравявам те, скоро ще се видим там”, се казва в съобщение на Брансън. Самият певец още не е коментирал новината, но Брансън е по-щедър на информация и добавя, че компания на Бийбър в Космоса ще му прави неговият мениджър Скутър Браун. Последният засега също запазва мълчание по въпроса.

Съдят Бийбър и Ъшър за 10 милиона долара

R&B певецът Дейвид Коупланд и текстописецът Марейо Оувъртън са завели дело в Норфолк, твърдейки, че хитът Somebody to Love на Джъст...

Още не е ясно кога точно канадската поп звезда ще полети в Космоса. Таблоидът The Sun е успял да научи, че това ще му струва $250 000.

Интересът към Космоса в последно време е станал проява на добър вкус сред знаменитостите. Желание да напуснат Земята досега са заявили Брад Пит и Анджелина Джоли, Сара Брайтман, Леонардо ди Каприо, Аштън Къчър, Том Ханкс, а също и Бионсе и Jay-Z, които възнамеряват там да заснемат съвместен клип.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес