Ищар и хор Еуфорика разплакаха българската публика

8397
Ищар и хор Еуфорика разплакаха българската публика

Две зали с фенове на Ищар се разчувстваха при звуците на лиричната българска песен „Облаче ле бяло“. За първи път певицата пее тази песен в съпровода на великолепния хор ЕУФОНИКА. Реакцията на публиката много развълнувала Ищар. По този повод световната звезда е отворена за нови предложения за български мелодии.

Ищар раздава автографи в събота

На 13 април израелската етно звезда Ищар ще се срещне с българските си фенове в Paradise Center. От 17 до 17.30 часа Кралицата на Изток...

Две малки момичета не се поколебаха да предложат свой текст за песен на уърлд мюзик кралицата ISHTAR броени часове след концерта й в събота в ресторантски комплекс Te Quiero (бул. България 56А), където се състоя официалното й афтър парти.

Това бе една от ревниво пазените изненади от екипа на испанския ресторант, който поощрил ученичките Селин и Ивана смело да подарят текста си на израелската красавица.

Според очевидци, след внимателен превод от български на английски, Ищар била впечатлена от лиричния текст на момичетата и вече имала идея за звученето, което щяло да бъде с автентичен български аранжимент. Певицата изрази желание да го включи още в следващата си студийна творба.

Известна с любовта си към нашата култура, Ищар с охота пийнала от специалната селекция българско бяло вино, поднесено й от професионалния екип на Te Quiero. Красавицата с явна наслада похапнала и от богатите плата испански морски дарове, известен специалитет на „Те Quiero”, лидер в испанската кухня у нас. Блондинката с любопитство пробвала и няколко вида иберийски риби и със задоволство отбелязала, че въпреки че обожава България, е щастлива автентичният испански вкус за миг да я пренесе мислено в любимите й каталунски ресторанти.

Отец Николай подари икона на Ищар

Преди броени минути на летище София пристигна Ищар. Фенове с подаръци я очакваха за поздрави, автографи и снимки. Изненада беше за Ищар...

„Пътувала съм навсякъде по света, но никъде другаде не съм яла по-вкусно приготвен морски език“, сподели впечатлена Ищар.

Не за последен път Ищар си тръгна от България с усмивка и подаръци домашно вино и бяло сирене, както и с увереността, че съвсем скоро отново ще се завърне на наша земя.

В последната вечер във Vitosha Park Hotel Ищар споделя, че обожава българската публика и че въпреки огромната умора покрай световното си турне, енергията на хората я е заредила много положително и й е дала сили да направи два фантастични концерта.

Ищар записва парче по текст на българчета

Две малки момичета не се поколебаха да предложат свой текст за песен на уърлд мюзик кралицата Ищар Алабина броени часове след концерта...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com