Ищар се снима във филм

23677
Ищар се снима във филм

Световноизвестната певица Ищар предава своята харизма не само чрез песните си, но и чрез големия екран на кино продукциите. През 2012 кралицата на world музиката се снима във филма "The Ballad Of The Weeping Spring”, който все още не е пристигнал у нас, но в буквален превод звучи така – „Баладата на плачещата пролет“.

Не толкова сълзи, колкото чувствена музика, можете да откриете в последния върхов филм на израелското кино. На деветите награди на Израелската филмова академия, или така наречените Израелски оскари, филмът на Бени Торати е номиниран за най-добър и оригинален саундтрак, в който, както се досещате, преимуществена е ролята на самата Ищар. Номиниран е също за най-добра продукция и костюми.

Ищар идва в България с нов албум

Световноизвестната Ищар Алабина се завръща в България на 13 Април 2013 година, за да представи най-новия си албум „7“, койт...

Музиката от филма е наистина завладяваща. Носи усещане за нещо древно, за изконна съдбовност или накратко „мактуб“ – познатата дума за съдба от „Алхимика“ на Паулу Коелю и най-съвременната сапунка „Клонинг“. Специфичният музикален стил, в който Ищар изпълнява свои песни, се нарича „Mizrahi music” (Мизрахи музика), или в превод от иврит „Ориенталска музика“. Този жанр съчетава в себе си по нещо от Запада, Европа, Средния Изток и Северна Африка, пренесено в Израел от мигриращи евреи.

Ищар покорява сърцата и умовете, разкрива тайни и носи послания от минало и бъдеще, тя е не само актриса, не просто певица, тя е Богинята на любовта и войната, самата ISHTAR – древната вавилонска богиня.

Не пропускайте да усетите енегията на един цял свят на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа. Ищар ще представи своите най-чувствени песни и ще разкрие най-новите си преживявания с новия си албум „7“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com