Историята на Димитър Стефанин от Dancing Stars: Прочут в Австрия и с безкрайна любов към България

17788
Историята на Димитър Стефанин от Dancing Stars: Прочут в Австрия и с безкрайна любов към България
Снимка: Личен архив

Танцувалната надпревара Dancing Stars вече завладя телевизионния екран. Звездните двойки заявиха убедително уменията си, а онези, които не са чак толкова умели в танците, показаха, че ще разчитат на чар и старание, за да танцуват колкото се може по-добре. От предаването вече отпаднаха Боряна Баташова и Калоян Иванов, както и боксовата легенда Серафим Тодоров с партньорката му Таня Балтова.

Още: Актьорът Филип Буков падна на сцената на Dancing Stars (СНИМКА+ВИДЕО)

Има обаче една двойка, която със сигурност ще гледаме още дълго в Dancing Stars, а според феновете на предаването ще стигне до финала. Двойката изпъква със своята енергия, чар и грация, състояща се не от една, а от две звезди - отбор "Огнено Сърце". Става дума за водещата на "COOLt" и синоптичка на bTV Натали Трифонова, която си партнира с професионалния танцьор Димитър Стефанин. Макар и известен в Австрия, Димитър все още не е достатъчно разпознаваем в България.

Снимка: Личен архив

Кой е Димитър Стефанин

Димитър Стефанин намира своето призвание в танците и на 16-годишна възраст вече е четирикратен шампион на България по стандартни танци. Търсейки нови предизвикателства, той заминава далеч от приятели и семейство, за да се развива на международната танцова сцена в Италия. Там се учи и се състезава сред едни от най-добрите в танците, а след това заминава за Столицата на валса - Виена, където кариерата му продължава да се развива, но този път той влиза в ролята на учител. Неговите умения, сценично присъствие и излъчване не остават скрити задълго и много бързо е забелязан от австрийския формат на Dancing Stars, в който участва пет поредни сезона. За това време четири пъти е на финал, последния от които печели заедно със звездната си партньорка - актрисата Миси Мей.

Освен в Австрия Димитър е добре познат и в Германия с участието му в концертите на Let’s Dance - форматът на Dancing Stars в страната. Там той танцува на живо пред хиляди зрители в различни градове и е незаменима част от екипа от професионалистите, които в рамките на месец изнасят десетки концерти из цяла Германия.

Димитър Стефанин в България 

В телевизионните интервюта, които дава, Димитър не изпуска да спомене за неговата голяма мечта да се завърне в България и да помага за развитието на танците и изкуството. Затова и когато получава покана да танцува в Dancing Stars България, той приема без никакво колебание.

Снимка: Личен архив

"Истински щедър е този, който дава от своето" е казал Сенека, затова и Димитър не изпуска възможност да сподели радостта от танците и своята неизчерпаема енергия с всеки, който е готов да я приеме.

Снимка: Личен архив

Едно от последните му медийни участия е именно в предаването "COOLt" при настоящата му партньорка в Dancing Stars Натали Трифонова. Пред нея той обяви, че организира благотворителен спектакъл през месец април в София. Спектакълът е под надслов "Зарадвай Баба и Дядо" и е организиран съвместно с Каритас България. Всички събрани средства от събитието ще бъдат използвани за подпомагане на възрастни хора в нужда, които нямат на кого да разчитат.

Как ще се представи двойката Натали Трифонова - Димитър Стефанин в Dancing Stars и дали ще стигне до финала ще проследим в предстоящите епизоди на предаването всеки вторник по bTV.

Още: Наистина ли Алекс Раева и Илиана Раева са роднини?

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Разпад: Венков и Невена напускат "Ку-ку бенд"

Крисчън Слейтър очаква четвърто дете

Алек Болдуин призна, че е изшмъркал кокаин колкото от "Земята до Сатурн и обратно"

Нова любовна двойка в Hell's Kitchen (СНИМКИ)

40 дни мълчание: Филип Киркоров с обет заради атентата в "Крокус" (ВИДЕО)

Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Ключови участници вече са аут от Hell's Kitchen (ВИДЕО)

В "Ергенът" нищо не се случва по сценарий: Алек с неочаквана молба към екипа

На крачка от полуфинала: Още една двойка се сбогува с Dancing Stars (СНИМКИ)

Харви Уайнстийн отново се изправя пред съда

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com