Ивайла Бакалова пострада сериозно

33622
Ивайла Бакалова пострада сериозно

Топмоделът Ивайла Бакалова пострада тежко след поредната мисия в реалити програмата "Къртицата 2". В момента тя е настанена в столична болница със сериозни наранявания в областта на крака.

Към момента лекарите отказват да се ангажират с прогноза. Знае се, че Бакалова е будна е, но е в много тежко състояние. Тя е с една фрактура в областта на краката, информира ТВ 7.

Константин и Ивайла Бакалова влизат в "Къртицата"

Фолк певецът Константин ще живее в „Къртицата” в продължение на седмица. Дебютът му в приключенското риалити на TV7 е навръ...

Инцидентът е станал при една от най-тежките мисии преди финала на предаването тази седмица. Участниците се изстрелват с катапулт и се приземяват на мрежа, където топмоделът се е оплела. При инцидента тя не успява да се разплете от и увисва. Така Бакалова получава тежките си наранявания в областта на краката. Един от участъците, които са пострадали, е капачката на едното коляно.

Екипът, който ще направи операцията, ще се ръководи от д-р Бисер Бончев. Той завежда отделението по ортопедия и травматология в болничното заведение. Повече подробности се очакват по-късно днес, когато се очаква да приключи операцията.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com