Кейти Холмс ще прибира по 400 000 долара годишно от Том Круз

5950
Кейти Холмс ще прибира по 400 000 долара годишно от Том Круз

Кейти Холмс ще получава издръжка 400 000 долара на година за дъщеря си от бившия си съпруг Том Круз, след като документите от развода на звездната двойка изтекоха в интернет.

Холмс ще има право на годишната издръжка, за да се грижи за Сури. Това ще бъдат единствените пари, които актрисата ще получава от голямото богатство на Круз. Причината е, че предбрачното споразумение, което двамата подписаха преди сватбата си през 2006 г., изключва възможността Кейти да получи част от състоянието на Том, оценявано на 250 милиона долара.

Освен издръжката Круз ще плаща и всякакви други разходи за Сури - от медицински грижи и лечение на зъби, до застраховката, образованието й и извънучебните разходи, от които може да се нуждае преди 18-я си рожден ден, предаде БГНЕС. В бракоразводните документи се посочва още, че Сури няма да бъде изпращана в частно училище, тъй като Кейти иска да продължи да защитава дъщеря си от сциентологията, на която Круз е последовател.

След като започнаха връзката си през април 2005 г., Круз и Холмс се ожениха през ноември 2006 г. на бляскава церемония в Северна Италия. Кейти подаде молба за развод през юни тази година заради непреодолими различия. Според мнозина обаче несекващата вярност на актьора към сциентологията е една от основните причини за развода.

Редактор: Калина Здравкова

Богатият Том Круз не успял да си плати сметката в ресторант

Актьорът Том Круз не успял да си плати сметката от 220 паунда в британски ресторант. 50-годишният милионер, направил "шокиращо" посеще...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com