Ким Кардашян ще наеме цял етаж за раждането

12507
Ким Кардашян ще наеме цял етаж за раждането

Риалити звездата Ким Кардашян ще наеме цял етаж от избраната от нея болница за раждането си през юли.

32-годишната бъдеща майка очаква бебе от рапъра Кание Уест. Тя иска първите моменти на детето и семейството да бъдат запазени в тайна само за най-близките, за това тя ще резервира цял етаж, където да се усамотят.

Кание Уест иска да нарече детето си Норт

Изпълнителят на хита "Stronger", който очаква да стане татко за първи път, иска да нарече детето си, независимо момче или момиче, Норт ...

Новината беше съобщена от вътрешен източник пред "Дейли Стар", но той отказа да каже коя болница е избрала Ким за раждането на детето си, съобщи БГНЕС.

"Тя иска всичко да е перфектно. Парите не са проблем, а подготовката до последния детайл е много важна за нея", заяви източникът.

Освен това етажът от болничното заведение ще бъде напълно шумоизолиран. Брюнетката също така иска атмосферата да бъде в синьо-зелена гама с меко осветление и успокояваща музика.

Ким Кардашиян в болница с опасност за бебето

Риалити звездата Ким Кардашян била откарана в болница снощи с опасност за нероденото й бебе. Ким се почувствала зле по време на полет ...

"Ким иска всички външни дразнители, шум и преминаване на хора да бъдат заглушени. Всичко трябва да е в хармония с природата, за това е избрала звуци на стичаща се вода, успокояващ вятър и пеене на птици, които ще звучат по време на раждането.

Това не е първата звезда, която ще роди в напълно изолирана среда. Бионсе и Джей Зи също "резервираха" етаж от нюйоркска болница за датата на термина, за да запазят първото си дете от любопитни очи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com