Кралицата на Балканите CECA подарява новия си албум "Autogram" в България от днес

10525
Кралицата на Балканите CECA подарява новия си албум "Autogram" в България от днес

Българските фенове на Кралицата на Балканите CECA вече могат да получат новия й албум “Autogram” от днес (18 юли) напълно безплатно след закупуване на билет за разтърсващия й нов концерт, който ще се състои в София на 17 март 2017 г. в Арена Армеец.

Както вече беше обявено, специално за българските си фенове CECA ще направи уникален жест, като подари новия си диск с всеки закупен билет за събитието от сайта на Eventim (www.eventim.bg), касата на компанията в The Mall и от централния им офис на ул. “6-и септември” №58 в София.

СЕСА: „Каквото и да е времето, концерт ще има!“

Предвид зачестилите прогнози за дъждовно време в петък – деня на концерта на Примата на Балканите в Несебър, самата СЕСА заяви, ч...

Дискът разби всички рекорди по продажби в западната ни съседка, а 11-те нови композиции на най-голямата звезда на Балканите събраха над 60 000 000 гледания само за три седмици в сайтовете за видео споделяне – постижение, с което не може да се похвали нито един друг изпълнител по тези ширини.

“Autogram” няма да се разпространява в търговската мрежа в България по изричното настояване на CECA, която е отказала всички оферти от страна на родни дистрибутори за правата.

Жестът е специално и само за българските фенове, след като сръбската икона останала очарована от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас – в „Арена Армеец“ и стадион „Несебър“ в едноименния град. По този начин тя е решила да върне поне частица от получената обич по време на двете събития.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 17 март в зала „Арена Армеец“. Начало - 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution.

Анелия готви специална изненада за концерта на СЕСА

Уникалното шоу, което подготвя Анелия за концерта на СЕСА в Несебър на 21 август, ще включва специална изненада. Изпълнителката на &bdq...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com