Лора Караджова, Криско и Бобо купонясваха на Jameson Urban Wave

30087
Лора Караджова, Криско и Бобо купонясваха на Jameson Urban Wave

На 4 юни, вторник, столичният клуб “Once Upon a Time Biblioteka” отвори врати за новата JAMESON URBAN WAVE. Първото по рода си парти, посветено на градската култура даде началото на едно специално лято, в което разширяваме подкрепата си за младите български артисти.

Сцената бе буквално пометена от гигантска хип-хоп вълна, на чийто гребен бяха „Министрите на веселието“ Лора Караджова, Криско и Бобо. Редом с тях феновете взривиха Pavel и Venci Venc с впечатляващи Street Dance и Freestyle изпълнения, подкрепени от качествения звук в сетовете на DJ George.

Независимо дали творят в ателието, на снимачната площадка, в звукозаписното студио или директно на улицата, нашата цел е да влеем сили във всяка една проява, създаваща настроение и вдъхновяваща тези, които се докоснат до нея.

Пускат промоционални билети за партито "Обичам 90-те"

От днес, 27 май, всички фенове на "Обичам 90-те" ще могат да се възползват от специалните промоции за второто издание на партито, което...

JAMESON URBAN WAVE е повлиянa от хип-хоп културата, в която се изявяват млади композитори, текстописци и хореографи, всички тези, които създават хитовете на днешният ден. Идеите, които имат тези артисти са изключително цветни, живи и актуални. Техните теми са тези на младите хора, това е техният начин на живот и мислене. За тях няма значение дали са на улицата или на сцената, вдъхновението им бързо бива превърнато в рими или движения.

Острите текстове и ритмичност, съчетани с енергията на уличният танц, неговата пластика и спонтанност, провокираха възникването на JAMESON URBAN WAVE, за да се превърне в сцена за истински хип-хоп, качествено парти и експлозия от емоции.

Лятото обещава незабравими мигове на феновете на хип-хоп културата в България. Jameson Irish Whiskey ще бъде неизменно с тях в шеметното лятно пътешествие на JAMESON URBAN WAVE! Очаквайте нови подробности за следващите събития от инициативата.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com