Лъжите на Чарли Шийн

37895
Лъжите на Чарли Шийн
Снимка: Getty

Чарли Шийн в миналото е инсценирал автомобилна катастрофа, за да избегне участието си във вечерното шоу на Джей Лено, а при други случаи се извинявал за липсата си с вадене на мъдреци.

Шийн упорито отказвал да гостува във вечерното шоу на Джей Лено, заради инсценирани "леки инциденти". За доказателство пред екипа на предаването актьорът дори изпращал снимки от инцидентите.

Чарли Шийн мисли, че Аштън Къчър е жалък

Бившата звезда от "Двама мъже и половина" Чарли Шийн отново атакува заместника си Аштън Къчър, който го смени в главната роля, след кат...

"Разкажи за последното (извинение) с колата", попита Джей Лено, а Чарли Шийн просто си призна: "Просто не можах да дойда. Извинявам се".

Актьорът дори помолил шофьора на лимузината си да причини лека катастрофа и действително да излезе от пътя. "Така по пътя щеше наистина да има следи. Мисля, че дори ви изпратихме снимка от местопроизшествието", обясни той, когато най-накрая се появи при Джей Лено.

48-годишният Чарли многократно не се е появявал за участието във "Вечерното шоу на Джей Лено". Оправданието било, че бил на зъболекар.

"Вадиха ти мъдреците четири пъти, това е смешното", пошегува се Джей Лено, а актьорът отговори, че имал 16 мъдреци.

Шийн не се бил оженил, искал да подразни бившата си

Чарли Шийн пуснал слух, че се е оженил, за да подразни втората си съпруга Дениз Ричардс, съобщи Фимейл фърст. Дениз Ричардс разгневи ...

Легендарният водещ признава, че чичо Чарли от "Двама мъже и половина" е един от "любимите гости", но е бил и "отменян най-често в последния момент".

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com