Мисис България кани Никол Кидман и Стивън Спилбърг на Мистър Европа

8431
Мисис България кани Никол Кидман и Стивън Спилбърг на Мистър Европа

Мисис България Ана Иванова покани холивудски актьори на Мистър Европа. Конкурсът е предвиден да протече като 2-часово зрелищно шоу.

Надпреварата за първи път ще се проведе в Монако, на 18 май от 21 часа и ще е под патронажа на кралското семейство. След 4-месечно гласуване, останаха финалистите на 14 държави, сред които и българина Борислав Митрев, който работи като програмист.

Избраха Мис Пловдив 2013

16 пловдивчанки влязоха в битка за короната тази година. Победителка стана Джулия Стоянова. Снощи 17-годишната красавица грабна приза &...

Всеки един представител ще бъде подкрепян от консула си в Монако. Водещ на церемонията ще е Мистър Швейцария Хосе Лара. Шоуто ще е в стил холивудска продукция, а на сцената ще видим съвременните гладиатори.

Гостите ги очакват микс от каскади, тъй като режисьор на вечерта е известен холивудски каскадьор. Известни изпълнители, чиито имена още се пазят в тайна, ще пеят между туровете.

Сред гостите се очакват един куп звезди - имайки предвид, че по същото време се провежда филмовия фестивал в Кан, част от журито на кинофорума в лицето на Стивън Спилбърг и Никол Кидман, също има вероятност да се присъединят към вечерта на Мистър Европа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com