Най-щурите изобретатели очакват глас за проектите си до 5-ти юни

797
Най-щурите изобретатели очакват глас за проектите си до 5-ти юни

Денят за летене на Red Bull – FLUGTAG, е все по-близо. Звук от пърхащи крила ще се разнесе съвсем скоро над Варна, където най-креативните изобретатели ще представят иновативните си творения. Оценяващата комисия селектира 45 отбора, които ще се включат в първото Flugtag шоу в България на 2-ри юли. Това са безапелационните щури гении, събрали се в екипи от по петима души, готови да покажат в какви крилати изобретения се превръщат мечтите за летене.

Сега всички отбори имат най-голяма нужда от подкрепата на аудиторията. Трите екипа, които съберат най-много гласове на страницата за гласуване ТУК и споделени в социалните мрежи, ще бъдат заснети от Red Bull в процеса по създаване на чудатия им летателен апарат, който ще бъде разпознаваем из цялата страна (а защо не и отвъд).

Гласуването за отборите ще продължи до 5-и юни и става с просто натискане на бутона „Гласувай за нас” от профила на всеки отбор в сайта на FLUGTAG. Освен това приканваме феновете да споделят, популяризират и коментират страниците на любимите си отбори, за да помогнат в разпространението на крилатите им идеи. *(http://www.redbullflugtag.com/bg/bulgarian/index-teams/)

Изборът на отбор-фаворит изглежда няма да бъде лесен обаче, особено ако съдим по наименованията на Отборите. Сред четиридесетте и пет екипажа, чакащи подкрепата на аудиторията, са „Хидрозмей”, „Щастливи овце” и дори „Левитиращият слон ”. Какво ли ще се случи, когато разперят криле наред с „Български перцъ”, „Смърфолет”, „Момината питка” , „Хвърковата чета” и още редица, заредени с креативни идеи и готовност за достигане на нови висоти в авиацията, отбори?

Остават десет дни, в които отборите ще очакват подкрепата на публиката.

Red Bull FLUGTAG очаква проектите за прототипи на летателни апарати!

Запиши се, изчакай инструкции за действие, изпрати скицата си, участвай! Red Bull FLUGTAG очаква гениите, лудите глави и мечтателите в...

Гласувайте, споделете и дайте още един чифт крилаа на любимците си!

Линк към събитието във Facebook ТУК! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес