Нецензурни кадри от сватбата на Николета и Валери Божинов

136194
Снимки:

Тази събота на 15-ти март, точно в 22:30 „Поверително от NL” отново ще напише заглавията от първите страници на вестниците.

Най-горещата водеща в ефира ще покаже неизлъчвани кадри от сватбата, за която всички ще говорят. Николета Лозанова и Валери Божинов се врекоха във вярност на 9-ти октомври 2011. Три години по-късно най-коментираният телевизионен таблоид ще покаже неизлъчвани кадри от най-горещата светска сватба. Кои представители на родния елит поздравиха младоженците? Какво се случи в най-интересната част от сватбеното тържество? Как се веселят най-известните сватбари в България?

Бившият на Мария, Митко Андонов се ожени тайно

Докато щастливата носителка на приза “Модна икона” за 2013 – фолк звездата Мария, все още очаква заветното предложени...

Тази събота в едно откровено и емоционално интервю Емил Кошлуков ще разкрие душата си пред топ новинарката на TV7 Валентина Войкова. Основателят на партия „Новото време” в едно искрено и лично интервю за жените в живота си. Пред гост-водещата журналистът разкрива истината за връзката си с Ивайла Бакалова и допълва: „Мисля, че един кавалер се наслаждава и мълчи. Не смятам, че средно възпитан мъж трябва да говори за връзките си. Би било непочтено”. Пред камерата на „Поверително от NL” Кошлуков признава, че е плакал за жена два пъти в живота си. “Разделихме се, бях в постлюбовна депресия. Заминах в чужбина. Това е рецептата – откъсваш се от всичко, което ти напомня за нея”. Въпреки това, един от най-желаните ергени продължава да твърди, че няма по-хубаво чувство от това да се влюбиш. За истината, бъдещето, политиката и носталгията по семейството, разделено от два континента, Емил Кошлуков, тази събота само по TV7, точно в 22:30.

Криминалната линия в “Поверително от NL” продължава и тази седмица. 15 години след знаковото убийство на Иво Карамански, разследващият журналист Светослава Рудолф представя ексклузивни кадри от погребението на митичния Кръстник на родната мафия. Папарашките мрежи на телевизионния таблоид уловиха новинаря Юксел Кадриев, гостите от рожденият ден на Капка Георгиева и годежа на Христо Сираков.

На 15 март, събота, “Поверително от NL” стартира папарашки конкурс “Поверително от феновете”, с който дава шанс на всички зрители да станат част от папарашкия екип на най-обсъждания телевизионен таблоид и да спечелят страхотен фотоапарат. За да участват в конкурса всички фенове трябва да изпратят авторска снимка или видео на известна българска или международна звезда. Всеки желаещ може да участва многократно с регистрация на http://nl.tv7.bg/ след 12.00 часа на 15 март, като най-важното условие е снимката или видеото да са авторски и да не са били показвани до този момент. Всички с добър папарашки нюх, успели да уловите звезда с обектива си, имат реален шанс тяхна снимка/видео да бъдат показани в “Поверително от NL” или публикувани на Facebook страницата на предаването. Ако изпратената снимка или видео бъдат показани в ефир, авторът им със сигурност печели Фотоапарат Sony DSC H300B. Ако пък бъдат качени на Facebook страницата на предаването участникът със сигурност получава фотоапарат Nikon COOLPIX L27.

Конкурсът ще продължи до 15 април.

Марта Вачкова: Аз нямам проблеми с килограмите си

Тази събота, 1 февруари, „Поверително от NL” прониква зад вечната усмивка на Марта Вачкова, с помощта на близката й пр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com